Smile Mini G - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Smile Mini G - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 700 Ft
Ár:
7 690
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (21%)
PLUSZOK:
  • Jó minőségű szilikon anyag
Termékleírás
Ez a Mini G ideális társ minden olyan nő számára, aki minőségi, de nem túl nagy vibrátort keres. A vibrátornak ívelt csúcsa van, ami a G-pont stimulálására szolgál. A vibrátor hossza ideális a mágikus erogén pont eléréséhez.

A Mini G nagyon kellemes tapintású, a teljes hossza enyhén hullámos felületű.

A vibrátor szilikonos, ami azt jelenti, hogy biztonságos a szervezet számára. A kisebb méret erős motort és 7-féle rezgést rejt magában. A vezérlése nagyon egyszerű, a gomb megnyomásával tud az egyes üzemmódok közül választani. A vibrátor kikapcsolásához hosszú ideig tartsa lenyomva a gombot.

A bájos, finom, rózsaszín Mini G vibrátor egy ügyes vibrátor, ami kényelmesen elfér a táskájában, és mindig készen áll a használatra.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6799
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 12,5 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 2,6 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Elemek: 1 × AA elem
Gyártó:
Tímea
2021.03.13.
Csánó
2019.08.24.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.