Cotoxo Saddle viselhető vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cotoxo Saddle viselhető vibrátor piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
Szórófejes fertőtlenítő tisztítószer szexuális segédeszközökre 100 ml-es kiszerelésben
Tisztítószer segédeszközökre 100 ml 2 995 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Telefonos megrendelés +36 1 701 3109
Cikkszám SX8751

PLUSZOK:
  • Alkalmas vaginizmusban szenvedő hölgyek számára
  • Teljesen kezdők számára alkalmas méretek
  • A távirányító hatótávolsága akár 20 méter is lehet
  • Hordható nadrágban akár egy átlagos nap folyamán is
  • Extra csendes működés
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
A Saddle kezdő bugyivibrátor lehetővé teszi, hogy élvezze az élvezetet egy alkalmi séta vagy bevásárlóút során. A távirányítóval fokozhatja szenvedélyét, így senki sem vesz észre semmit.

A vibrátor hüvelyi részének használható hossza 5 cm, a legvastagabb részen 2,1 cm átmérőjű. A hüvelyi rész kisebb méretét a teljesen kezdők és a vaginizmusban szenvedő hölgyek is értékelni fogják.

Az elsősorban a hüvelyfalat stimuláló rezgések a vibrátor egészén végigvezetve simogatják a gátat, a hüvely bejáratát és a csiklót.  

11 rezgésprogram áll rendelkezésre, amelyeket vagy közvetlenül a vibrátoron, vagy a távirányítóval kapcsolhat. A távirányító aprócska, a tenyerébe rejtheti (6 x3,75 x2cm). A Saddle azoknak a pároknak is jól jön, akik szeretik az izgalmat a nyilvánosság előtt. A 20 méteres hatótávolságú távirányítónak köszönhetően a partnere is irányíthatja a gyönyört.

Tartsa hosszabb ideig lenyomva mind a vibrátoron lévő gombot, mind a vezérlőn lévő gombot. A vibrátor és a vezérlő párosodni fog, a LED fény világítani kezd. Ezután átadhatja magát a szórakozásnak, és a távirányítóval vezérelheti. 

A viselhető stimulátor zajszintje kevesebb, mint 50 dB, ami azt jelenti, hogy egy enyhe környezeti zaj is elég, és senki sem fogja észrevenni, hogy a párja csúcsra vezeti Önt egyetlen érintés nélkül...

A vibrátor könnyű, súlya mindössze 62,5 g, így nem fog kiesni, és a bugyiban marad.

A Saddle viselhető vibrátor orvosi minőségű szilikonból készült, amely ftalátoktól és más káros anyagoktól mentes. Ezért még az érzékeny nők és az allergiások is élvezhetik a használatát. A szilikon puha tapintású és olyan érzés, mint a bársony. Gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és nem hűl ki.

A Saddle panty vibrátor fröccsenésálló, ami megkönnyíti a tisztítását. Használat után óvatosan öblítse le. A távirányítóval azonban vigyázzon, ne tegye víz alá.

A csomagban talál egy USB-kábelt a stimulátor feltöltéséhez. A töltőcsatlakozóval szúrja át a stimulátor szilikonját, közvetlenül a DC betűk felett, és hagyja, hogy feltöltődjön.

A csomagban a fent említett USB-kábelen kívül egy átlátszatlan tasakot is talál, amelyet utazáskor vagy kedvence tárolására használhat.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8751
Hosszúság: 7,5 cm
Használható hosszúság: 5,0 cm
Átmérő: 2,1 cm
Tömeg: 63 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 11 mód
Zaj: <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...