Dr. Joel Gyrating Massager vibrációs stimulátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Dr. Joel Gyrating Massager vibrációs stimulátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 995
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas a külső és belső használatra is, férfiaknál és nőknél egyaránt
  • A vibrátor a nyelvvel történő orális kielégítést imitálja
  • Erős teljesítményű motor a maximális élvezet érdekében
  • Antiallergén szilikonból készült
  • 100%-ban vízhatlan, alkalmas a víz alá merítésre is
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Dr. Joel Kaplan által tervezett vibrátor, aki 1993 óta nyújt segtséget a férfiaknak az intim területen. Az ő kutatásainak és a kifejlesztett szexuális segédeszközeinek köszönhetően a férfiak jobb teljesítményt, hosszabb állóképességet képesek elérni, és úgy általánosságban elmondható, hogy a szexuális egészségi állapotuk is javult.
Most egy olyan segédeszközt dobott a piacra, amit a nők is imádni fognak - Gyrating Massager orális vibrátor.

A vibrátor egyedi alakja a kiöltött nyelvet hivatott imitálni. Azonban ez ne tévessze meg önt, úgy tervezték, hogy külsőleg és belsőleg is használható legyen. Behelyezheti vaginálisan, análisan a prosztata stimulálására, vagy az összes külső erogén zónát, például a mellbimbókat, a perineumot, az anális nyílás bemenetét, a csiklót vagy a fitymát is stimulálhatja vele.

A vibrátort nők és férfiak egyaránt használhatják. Orvosi szilikonból készült, bársonyosan lágy tapintású, de a bőrrel érintkezve nem csúszik. Tehát ne felejtse el bekenni a felületét vízbázisú síkosítóval.
A nők számára, hogy kielégítsék a csiklót, azt javasoljuk, hogy próbálják ki a stimuláló gélt, amit a csiklóba kell bedörzsölni. Ezután helyezze a vibrátort csiklóra, és figyelje a kirobbanó orgazmust, ami nem fog sokáig váratni magára.

A vibrátor felépítése 100%-ban vízhatlan. Így bárhol élvezheti a gyönyört, akár a kádban vagy a zuhany alatt. A két különböző erősségű vibrálást a vibrátor alján található gomb segítségével tudja átkapcsolni. Ez a gomb szolgál a vibrátor be- és kikapcsolására is.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6879
Hosszúság: 22,5 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 2 féle intenzitás
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 3 × AA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...