GoGasm Pussy and Ass vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

GoGasm Pussy and Ass vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
21 495
Ft
PLUSZOK:
  • Tripla stimuláció
  • Távirányító 6 m hatótávolsággal
  • Alkalmas bugyiban való viseletre is
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A GoGasm Pussy and Ass vibrátor háromszoros stimulációt biztosít. Bónuszként a távirányító lehetővé teszi, hogy a kéz nélküli rezgéseknek hódoljon, vagy átadja az élvezetét partnere kezébe.

A vibrátor stimulálja a csiklót, a hüvelyt és a végbélnyílást. Ráadásul még a bugyi alatt sem látszik, így nyilvánosan is kiszellőztetheti.
Csúsztassa a legvastagabb részt a hüvelyébe. A hüvelyi rész úgy van kialakítva, hogy a legjobban ingerelje a G-pontot.
Csúsztassa a rugalmas zsinórral összekötött szilikonlabdát az anális nyílásba, és helyezze a nyelvét a kiemelkedésekkel a csiklóra. A GoGasm vibrátor 3 nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelyek 7 rezgési módot kínálnak. Ezek nagyon diszkrétek, így akárhol használhatja.

Szeretne a partnerével játszani? Adja a távirányítót a kezébe. A vezérlő hatótávolsága 6 méter, így például egy családi partin is jót "bulizhatnak". Senki sem fogja sejteni, hogy egy vibrátort rejteget a bugyijában. 

A szilikonfelület puha tapintású és selyemre emlékeztető. A GoGasm vízálló, így még a kádban is élvezheti a tripla stimulációt. Vigyázzon a vezérlővel, az nem való a vízbe. 

A vibrátort a csomagban található USB-kábellel töltheti fel. A töltőn töltött 120 percért 60 percnyi élvezetet biztosít. A csomagban egy LR23A elem is található, amely a távirányítóhoz tartozik. Ez azt jelenti, hogy amint ezt a csodát kicsomagolják, máris készen áll az akcióra.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8283
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Tömeg: 140 g
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Töltési idő: 2 óra

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...