Hyper Pulse P pont és G pont vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Újdonság

Hyper Pulse P pont és G pont vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 36 800 Ft
Ár:
32 690
Ft
Megspórol: 4 110 Ft (11%)
Jól jöhet Önnek:
Lubido 100 ml 2 790 Ft
Szórófejes fertőtlenítő tisztítószer szexuális segédeszközökre 100 ml-es kiszerelésben
Tisztítószer segédeszközökre 100 ml 3 190 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX8062

PLUSZOK:
 • Unisex használat nők és férfiak számára egyaránt
 • A G-pont és a hüvely/prosztata, a herék és a végbélnyílás közvetlen stimulálása
 • Jelentősen erős teljesítmény még a leggyengébb üzemmódokban is
 • 2 motor külön vezérléssel
 • A hegy 10 különböző üzemmódban rezeg
 • A középső rész 10 különböző üzemmódban rezeg
 • Összesen akár 100 pulzáció- és rezgéskombináció
 • Vízálló konstrukció, használható kádban is
 • Újratölthető motor elemek vásárlása nélkül
 • Folyamatosan akár 60 percig is működhet
 • Háttérvilágítású gombok a kényelmes használatért még sötétben is
Termékleírás
Az unisex Hyper Pulse P pont és G pont vibrátor anatómiailag felfelé ívelt, ami a férfi prosztatának, de a női G pontnak is tetszeni fog.

A vibrátor szilárd és anatómiailag ívelt. A makk alakú csúcsban található az egyik motor, amely a pulzáló rezgéseket biztosítja. Ezek a lüktetések egy ujj kopogtatásához hasonlítanak, ami pontosan stimulálja a belső erogén zónákat. Az öröm fokozása érdekében a hölgyek speciális gélt használhatnak a G-pontra. Ha kedve tartja, ezeket a rezgéseket a csikló vagy a mellbimbók erotikus masszázsához is használhatja. 
A második motor a fej közepén helyezkedik el, és a hüvely/anális falat simogatja. Használhatja mindkét motort egyszerre, vagy csak az egyiket, vagy szükség szerint váltogathatja őket. Mindkét motor 10 rezgési módot kínál. Ez 100 lehetséges rezgéskombinációt jelent, így tényleg mindenki számára van valami. Lényeges megjegyezni, hogy minden rezgés erős.
A Hyper Pulse Unisex vibrátor puha bársonyos szilikonból készült, amely antiallergén. A lekerekített, formázott hegy egy csepp vízalapú kenőanyaggal megkönnyíti a behelyezést. Anális gél használata esetén a hagyományos síkosítókhoz képest, hosszabb ideig tartó hatást érhet el. Az anális gél lassabban szárad a levegőn.

A vibrátor használható hossza 12,5 cm, az átmérője 3-3,5 cm. Ha a vibrátort párban és cserélgetve szeretné használni, mindig ügyeljen a higiéniára! Ami a végbélnyílásban volt, az fertőtlenítés nélkül nem való a hüvelybe! A 100%-os higiénia érdekében mindig használjon meleg szappanos vizet, majd fújjon fertőtlenítőszert az erotikus segédeszközre.

A fogantyú és a fej között a szilikon extra rugalmas, és megkönnyíti a használatát minden lehetséges helyzetben, akár partnerrel, akár egyénileg. A fogantyún egy háttérvilágítással ellátott intuitív vezérlő található. Különösen értékelni fogja a háttérvilágítást, ha sötétben használja. Az alsó gomb a vibrátor be/ki kapcsolására szolgál. A középső gomb a vibrátor középső részéből kiinduló rezgéseket vezérli. A felső gomb szabályozza a vibrátor csúcsának pulzálását.  

A vízálló kialakításnak köszönhetően a vibrátor víz alatt is használható.
A csomagban található USB-csatlakozóval újratölthető. 
A töltőnyílás a lila részen található, és szilikonnal van bevonva, amelyet át kell szúrni. 2 óra töltés akár 60 percig tartó élvezetet biztosít.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

 
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8062
Szín: Fekete
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 + 10-féle rezgés / 2 különálló motor
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.