Iroha Ukidama Hana dizájnos világító stimulátor rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Iroha Ukidama Hana dizájnos világító stimulátor rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Kék Testszínű
Ár:
31 495
Ft
PLUSZOK:
  • Egyszerre rezeg és világít
  • Tökéletesen illeszkedik a női tenyérbe
  • Kiválóan alkalmas relaxáló fürdőkhöz
  • A talpnak köszönhetően lámpaként is használható
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ez az előétel ideális az igazi önszeretet kedvelőinek, akik szeretnek egy pihentető fürdőben lubickolni, amely nemcsak a léleknek, hanem a testnek is örömet okoz. Az Iroha Ukidama Hana nemcsak a fürdőben, hanem azon kívül is boldoggá teheti a lelket és a testet.

Az Iroha világító vibrátor gömb alakú, és 4 rezgési módot, 3 fénymódot és 1 fénymintát kínál, amelyeket nagyon könnyű és intuitív módon lehet váltani. Eldöntheti, hogy csak rezegjen, csak világítson, vagy mindkettő egyszerre. A fény és a rezgés együtt azonban kiemeli az intim hangulatot...

Az Iroha vibráló fényhez prémium minőségű anyagokat használtak, amelyek 100%-ban biztonságosak a test számára.
 
Az Ukidama gömbvibrátor szépen ül a víz felszínén, és lebeg. A súlya mindössze 72 gramm. Ugyanakkor 30 perces merülést is kibír fél méteres mélységig, mivel vízálló.

Egy pihentető fürdőzés során nemcsak a nedves nyakát, hanem a mellbimbóit is kényeztetheti vele, sőt, a felszín alá is húzhatja, és a csiklóját is kielégítheti vele. Ilyenkor fogja leginkább értékelni az 5,7 cm-es gömb alakját, amely tökéletesen illeszkedik a női tenyérbe, és könnyen kezelhető.

Az Ukidama Hana része egy szilikon talp is, amely az világító fürdőgömböt lámpává alakítja. Ezt az éjjeliszekrényen tarthatja. Kapcsolja be meleg, nyugtató fényét, és egy pihentető könyvolvasás után kényeztesse magát a csiklójára ható relaxáló rezgésekkel, amelyek orgazmusig juttatják. Úgy fog aludni, mint egy kisbaba, boldog testtel és lélekkel.

A csomagban talál egy USB mágneses kábelt az Ukidama feltöltéséhez. Csak egy óra a töltőn és az Ukidama készen áll, hogy mindent megadjon önnek.

Ha bekapcsolja a fényt és a rezgést, akkor 45 percig képes teljes figyelmét adni önnek. Ha csak használni szeretné, és a rezgés is elég, akkor akár 60 percig is működhet.
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8774
Hosszúság: 6,9 cm
Használható hosszúság: 5,7 cm
Átmérő: 5,7 cm
Tömeg: 72 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 4 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...