Lelo Ora 3 csiklóizgató kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Ora 3 csiklóizgató kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Lila Kék Kék
Ár:
59 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 795 Ft
150 ml-es csomagolású organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre, melyet kifejezetten a játékszerek fertőtlenítésére fejlesztettek ki.
Stimul8 organikus tisztítószer szexuális segédeszközökre 150 ml 3 395 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX7687

PLUSZOK:
  • Stimulátor, amely utánozza az orálszexet
  • A rezgéssel kombinált forgás imitálja a nyelv mozgását
  • Egyedi design/luxus kivitel
  • Újratölthető motor / extra erős teljesítmény
  • Orvosi minőségű szilikon
  • Diszkrét tároló táska mellékelve
  • Elegáns termék, amely alkalmas erotikus ajándéknak egy nő számára
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
Minden nő számára, aki szereti az orális szexet, itt van a Lelo Ora 3 stimulátor. Első pillantásra ez az atipikus, de annál érdekesebb erotikus eszköz fényűző kialakítással és a legjobb műszaki paraméterekkel rendelkezik, amelyek kivételes pillanatokat nyújtanak Önnek.

A Lelo Ora 3 szerepe az orális szex szimulálása. A felszíne alatt egy golyó található, amely különböző irányokban és sebességgel forog. Ráadásul mindez vibrációs és pulzációs üzemmóddal kombinálva. Összesen 12 stimulációs mód közül választhat.
Ha egy klasszikus síkosító gélt is használ hozzá, akkor nagyon hűen szimulálja a valódi orális kielégülés érzését. A terület felmelegítése, az érzékenység növelése vagy akár magának a csiklónak a megnagyobbítása érdekében közvetlenül a csiklóra felvihet stimuláló gélt. Az Ora 3-mal való ingerlés így még intenzívebb lesz, és az orgazmus sokkal gyorsabban jön el.

A PreMotion™ technológia célzottabb forgómozgást alkalmaz a 25%-kal gyorsabb, intenzívebb orális szimuláció érdekében. Az Ora 3 és annak felülete nagyobb, így az ingerlés pontosabb, nagyobb felületet foglal el, és az egyedi kialakításának köszönhetően kényelmesen kézben tartható.

A stimulátor orvosi minőségű szilikonból készült, és selymesen puha. A bőrrel érintkezve gyorsan felmelegszik a bőr hőmérsékletére, így használat közben nem "hűt". Ugyanakkor ez az anyag antiallergiás, és még a nagyon érzékeny intim részeket sem irritálja.

A motor újratölthető, olyan teljesítményt nyújt, amelyet aligha érhet el egy elemekkel működő erotikus eszközzel. A teljes töltéshez 2 óra elegendő.
A kialakítás vízálló, az Ora 3-mal akár a zuhany alatt vagy a kádban is játszhat.

Az Ora 3 orális stimulátor, a töltőkábel, az eredetiségkártya és a használati utasítás mellett egy diszkrét, átlátszatlan táskát is talál az utazáshoz vagy tároláshoz. Tárolás előtt mindig megfelelően fertőtlenítse a stimulátort egy erre a célra kifejlesztett termékkel. Az erotikus segédeszközök tárolásakor és használatakor a higiénia a legfontosabb.

A termék és a csomagolás fényűző kialakítása, valamint az érdekes, első pillantásra finom dizájn teszi a Lelo Ora 3-at nagyszerű erotikus ajándékká egy nő számára.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7687
Hosszúság: 8,5 cm
Tömeg: 130 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 12 mód
Zaj: <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...