Satisfyer A-Mazing 2 vibrátor az A pontra türkiz

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer A-Mazing 2 vibrátor az A pontra türkiz

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
20 495
Ft
PLUSZOK:
  • Hosszabb és vastagabb mint az A-Mazing 1
  • Speciálisan kialakítva az A pont - a női prosztata - közvetlen stimulálására
  • Anatómiailag formázott a mély és célzott hüvelyi stimulációhoz
  • 2 nagy teljesítményű újratölthető motor
  • Nincs szükség elemekre
  • Vízálló kialakítás kádban vagy zuhanyzóban is használható
  • Antiallergén szilikon anyagból
  • Csendes, de erőteljes motorok
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy újdonság, amelyet minden nő imádni fog. Ezzel az atipikus formájú vibrátorral felfedezheti és kielégítheti az A pontját. Ha még nem hallott erről a pontról a testében, olvasson többet róla a cikkünkben.

A Satisfyer A-Mazing vibrátort kifejezetten a női prosztata - az úgynevezett A pont - közvetlen stimulálására tervezték. Az A-Mazing 1 változathoz képest kissé hosszabb és szélesebb átmérőjű. Ezenkívül erősen texturált felülettel rendelkezik, ami extra élvezetet nyújt a hüvelybe való behatoláskor.

Az A-Mazing selymesen puha szilikon anyagból készült. Ez biztonságos a szervezet számára, nem irritál és nem okoz allergiás reakciókat. Az anyag szagtalan és egy idő után alkalmazkodik a testhőmérséklethez. 
A fogantyú polírozott ABS műanyagból készült. A közepén van egy elég nagy lyuk ahhoz, hogy behelyezze az ujját, így a vibrátor könnyen használható és könnyen irányítható, még akkor is, ha egyedül, partner nélkül használja. A fogantyún három gomb található, amelyek a 2 nagy teljesítményű motort vezérlik.

A vibrátor motorjai közvetlenül a fogantyú felett helyezkednek el. Ez a pozícionálás biztosítja, hogy a hüvelyt a behatolás helyén stimulálja. A második motor a határozottan kerek, széles fejben található. Itt a rezgések tökéletesen megcélozzák a G-pontot. Ezeket a rezgéseket a hosszú, kiálló csúcs még mélyebbre viszi a hüvelybe, ahol ez a rugalmas csúcs megkeresi és kielégíti a nő prosztatáját - az A pontot.

A vibrátor újratölthető motorjai erős teljesítményt és ezáltal gyors orgazmust biztosítanak. A töltésnek köszönhetően olyan teljesítményt érhet el, amelyet a hagyományos elemes erotikus eszközökkel nem tud elérni. 

A vibrátor 12 rezgési vagy pulzációs móddal rendelkezik. A kialakítás vízálló, zuhanyzóban vagy kádban való használatra is alkalmas.

A csomagban a vibrátoron és a használati utasításon kívül a mellékelt USB-kábelt is megtalálja a töltéshez. A teljes teljesítményéhez a vibrátort 3 órán át kell tölteni.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7795
Hosszúság: 22,1 cm
Használható hosszúság: 15,4 cm
Átmérő: 2,0 - 4,0 cm
Tömeg: 180 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 12 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...