Satisfyer Threesome 1 vibrátor rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Threesome 1 vibrátor rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 995
Ft
PLUSZOK:
  • 3 rugalmas kar alkalmazkodik az íveihez
  • Lehetőség a vibráció testre szabására, attól függően, hogy hol van rá szükséged
  • Lehetőség a stimulátor használatára a klitoriszon, a mellbimbókon és a pénisz tetején
  • A vibrátor olyan nők számára alkalmas, akik nemcsak a csikló, hanem a tágabb környező terület stimulálását is szeretik
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Satisfyer Threesome 1 nemcsak dizájnos, hanem sokoldalú is. Szexuális örömet okoz férfiaknak, nőknek és pároknak egyaránt. Egy rendhagyó eszköz a Satisfyer világgyártótól.

Három rugalmas kar, mindegyikben egy-egy motor van. Ez hihetetlenül célzott stimulációt jelent. Hogy a klitoriszon és a szeméremajkakon, a mellbimbókon élvezi, vagy a partnere makkján és a pénisz felső részén használja, csak önön múlik. Ha szólóban élvezi, az orgazmus nagyon gyorsan bekövetkezik. Ha párban élvezi az előjáték egyik formájaként, számítson a szenvedély hihetetlen fokozódására. 

A rugalmas karok az ön vagy partnere ívéhez igazíthatók. A Threesome 1 vibrátor számára semmilyen méret nem jelent problémát. A középső kar önállóan vezérelt motorral rendelkezik, a maradék 2 motor közös vezérlésű. Így ha úgy érzed, testre szabhatod a vibrációt - az oldalsó kar teljes erővel, az oldalsó pedig enyhébben mehet. Vagy bármilyen más módon.

Kombinálhat 12 oldalkar rezgést és 12 középső kar rezgést.

Az okosan kialakított fogantyú lehetővé teszi a könnyed kezelést. Így pontosan oda irányíthatja a rezgéseket, ahová szeretné.

Az minőségű szilikon biztosan minden felhasználónak tetszeni fog, különösen az allergiásoknak. A szilikon nem tartalmaz ftalátokat vagy más olyan anyagokat, amelyek irritálnák az érzékeny nyálkahártyákat. Előnye, hogy nem hűl ki, és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre.

Mivel a Threesome 1 stimulátor vízálló, a zuhany alatt is élvezheti a közös vagy szóló játékot. Még a 30 perces, 1 méteres mélységig történő alámerülést is kibírja, így ne féljetek magatokkal vinni a kádba.

A dobozban található mágneses USB-kábelnek köszönhetően 3 óra alatt feltöltheted. Legalább egy órányi szeretkezéssel jutalmazza majd.
  
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8714
Hosszúság: 14,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Tömeg: 87 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 12 vibrációs mód + 3 motor
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...