Smile Little Dolphin ujjvibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Smile Little Dolphin ujjvibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 100 Ft
Ár:
9 390
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Nagyszerű a G-pont / csikló / mellbimbó célzott stimulálására
  • Kivehető vibrotojás, egyéni használatra is alkalmas
  • Akár 7 rezgési és pulzációs mód
  • A csomagolás tartalmazza az elemeket
Termékleírás
Delfin alakú szilikon ujjvibrátor, gyönyörű, élénk rózsaszín színben - Sweet Smile Little Dolphin. Ezt a vibrátort mintha csak arra tervezték volna, hogy pontosan elérje vele a G-pontot, amit ennek köszönhetően tökéletesen kielégítheti. A rezgések erősek, a vibrátor összesen 7 üzemmódot kínál, köztük 3 rezgést és 4 típusú eszkalációt és pulzációt.

A nyílás, amibe az ujjat szúrja bele, elég széles ahhoz, hogy egy férfi ujja is beleférjen, az anyag rugalmas. A delfin alakú szilikon rész antiallergén, kivétel nélkül mindenki számára alkalmas. Az anyag szagtalan / illatmentes, antiallergén és gyorsan felveszi a test hőmérsékletét. Annak érdekében, hogy könnyedén becsússzon, ne felejtse el bekenni a vibrátor felületét vízbázisú síkosítóval. Ugyanis a gél nélkül a delfin egyáltalán nem csúszik.

A szilikon részbe beillesztett vibrotojás kivehető, és önmagában is használható. Csiszolt műanyagból készült, és önmagában is nagyszerűen csúszik. Ideális a test külső részeinek izgatására, és az erogén zónák stimulálására.

Egy gomb szolgál a bekapcsolásra / kikapcsolásra és a vezérlésre is. Az elem a gyártó által ingyenesen a csomag része.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6830
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 9,5 cm
Használható hosszúság: 7,5 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vezérlés: Gombos
Bernáth
2021.05.10.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.