The Screaming O rúzs alakú vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

The Screaming O rúzs alakú vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 395
Ft
PLUSZOK:
  • A rúzs csúcsa antiallergén szilikon anyagból készül
  • Rúzs kialakítású diszkrét szexuális segédeszköz
  • Ötvözi a rezgéseket és pulzációt
  • Utazásra alkalmas / szórakoztató erotikus ajándék minden nő számára
5,0
1 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Már soha többé nem fog kelleni rejtegetnie a vibrátorát a váratlan látogatók elől, és a kedvesének sem kell tudnia, hogy mi mindenre képes a rúzsával, miután ő kilép az ajtón! 

A rúzs alakú vibrátor egy diszkrét és hatékony játékszer a csikló izgatására. A csomagolása figyelemre méltóan imitálja a kozmetikai termékeket, és nem néz ki feltűnően a fürdőszobában vagy neszesszerben sem.
A szilikonos csúcs kissé hajlékony, és miután beindítja a rezgéseket, bebizonyítja önnek, hogy még a kis dolgok is nagy csodákra képesek. A rezgést egyetlen gomb segítségével vezérelheti, amit a rúzs alján találhat meg. Három rezgésfokozat és egy pulzáció áll rendelkezésére.
A mini vibrátor vízálló, a frissítő vízcseppek nem tesznek kárt benne, ami rendkívül megkönnyíti a tisztítást. Ugyanakkor nem teljesen vízhatlan, és a víz alá merítés megrongálhatja a vibrátor funkcionalitását.

A vibrátor a mellékelt alkáli gombelemekkel működik. Egy elem szett több mint 45 percig tartó izgatást biztosít.

Élje át az izgalmas pillanatokat, amelyekről ha senkinek nem fog beszélni, örökre titokban maradnak! Ez a nem feltűnő vibráló társ ugyanis nemcsak erotikus, szórakoztató ajándéknak remek barátnője számára, hanem ön is imádni fogja.

A vibrátor egészségre ártalmatlan anyagból készül, ftalát- és latexmentes.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Viktor
Értékelve: 2020.02.14.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
diszkrét, nincs mincs mit hozzáfűzni
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6693
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 1,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: 4 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...