The Screaming O szempillaspirál alakú vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

The Screaming O szempillaspirál alakú vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 6 500 Ft
Ár:
5 690
Ft
Megspórol: 810 Ft (12%)
PLUSZOK:
  • Puha sörték az izgalmas csiklóstimuláláshoz
  • Szempillaspirál kialakítású diszkrét szexuális segédeszköz
  • Ötvözi a rezgéseket és pulzációt
  • Utazásra alkalmas / szórakoztató erotikus ajándék minden nő számára
Termékleírás
Egy vibrátor, ami a megjelenésével soha nem fogja felkelteni senki figyelmét! Ha egy izgalmas erotikus ajándékkal szeretné meglepni kedvesét, esetleg egy diszkrét vibráló társat keres, akkor a szempillaspirál kialakítású csiklóstimuláló meg fogja haladni az elvárásait!

Ezúttal a sörtéivel nem a szempilláin fog gyengéden végighaladni, hanem a teste teljesen más részeire is ugyanolyan alaposan fog összpontosítani. A puha kefe ugyanis egy ideális stimuláló, amely gyors és erős orgazmushoz juttatja a csiklóját. Hajlékony, és a rezgések minden egyes sörtét megrezegtetnek.
Az intim területekkel érintkezésbe kerülő anyag 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve, és nem tartalmaz ftalátokat vagy latexet.

A vibrátor vízálló
, ami megkönnyíti a tisztítást. Az enyhe nedvesség és a víz alatti öblítés nem tesz kárt benne, így mindig alaposan megtisztíthatja a diszkrét segítőjét. A játék azonban nem vízhatlan, ezért tilos a víz alatt használni.

A rezgéseket a segédeszköz alján található gombbal szabályozhatja, és 3 sebesség, valamint egy intenzív pulzálás közül választhat. Elemenként akár 45 perc vibrációs gyönyört élvezhet. A játék alkáli gombelemekkel működik, amelyek a csomag részét képezik.

Élvezze az izgalmat anélkül, hogy bárki is tudna róla! A vibrátor bármilyen kézitáskában vagy kozmetikai neszesszerben elfér, így diszkrét társa lesz, nemcsak hosszú utak során!

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6692
Szín: Fekete
Hosszúság: 13,5 cm
Használható hosszúság: 3,5 cm
Átmérő: 1,5 cm
Anyag: TPE
Felület: Tüskékkel
Vibrálás: 4 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.