Vibráló masszírozó kiskacsa BDSM

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Vibráló masszírozó kiskacsa BDSM

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 500 Ft
Ár:
8 690
Ft
Megspórol: 810 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • Nem feltűnő kialakítású kacsa, mely izgató vibrációkat rejt magában
  • Vibráló kiskacsa utazásra alkalmas változata
  • 100%-ban vízhatlan kialakítás
Termékleírás
Nem feltűnő, de mégis huncut játék, amely mindenkinek tetszeni fog, aki szeret kísérletezni, és nagy ívben elkerüli az unalmas dolgokat az ágyban. 

Mellbimbómasszázs? A csikló vagy pénisz csúcsának izgatása? Az érzékeny helyek gyengéd csiklandozása az egész testén? Ezzel a segédeszközzel semmi sem lehetetlen! Az erőteljes, de mégis csendes rezgéseivel mindent megrezegtet, amit meg kell rezegtetnie, és végtelenül gyönyörteljes pillanatokban részesíti önt.
A Rub My Duckie megfűszerezi az előjátékot, és a szóló teljesítményt is élénkebbé teszi az ágyban. Ráadásul, ha kikötözi partnerét, és lehetetlenné teszi számára a mozgást, nem fog tudni elmenekülni a rezgések és gyönyör elől. 

A motort egy AAA elem működteti, amelyet a csomagolás nem tartalmaz, és a játék aljába kell behelyezni. Ugyanitt helyezkedik el a segédeszköz bekapcsolására/kikapcsolására szolgáló gomb is. 
Ez a kacsa kialakítású segédeszköz vízhatlan, aminek köszönhetően bővül az alkalmazási köre. Magával viheti a fürdőkádba, és kipróbálhatja, milyen érzés, ha a víz felszínén rezeg. 

A kacsa könnyen tisztítható, és nem igényel különösebb karbantartást. Szappanos víz használatával könnyen eltávolíthatja a felszínéről a szennyeződéseket, a baktériumoktól pedig a szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószerrel szabadulhat meg. Az anyag érzékeny bőrű és allergiára hajlamos emberek számára is alkalmas, nem tartalmaz ftalátokat.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6581
Szín: Sárga
Anyag: Gumi
Vízállóság: Vízhatlan
Elemek: 1 × AAA elem
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.