10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Lelo Elise 2 vibrátor fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Elise 2 vibrátor fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Rózsaszín %
Ár:
73 995
Ft
PLUSZOK:
  • Kiváló orvosi szilikonból
  • Újratölthető
  • Dupla motorral, rendkívül erős vibrációkkal
  • Luxus csomagolás, ajándékként alkalmas
  • Csendes működés
MÍNUSZOK:
  • Magasabb ár
Termékleírás
A Lelo Elise 2 vibrátorral a 2 rejtett motornak köszönhetően mély és intenzív stimulációt élvezhet. Az egyik a csúcsban a G-pontot ingerli és kielégíti, a másik a középső részen stimulálja a hüvelyt a bejáratnál. A vibrátor hihetetlen izgalmat és élvezetet teremt, amit egyre jobban és jobban akar majd.

Az Elise 2 továbbfejlesztett, akár 100-szorosra erősített motorral rendelkezik. A motorok 8 különböző pulzációs és rezgési módban rezegnek. Ezek vezérlése gombokkal történik. A vezérlés nagyon egyszerű és intuitív.

A vibrátor 100% orvosi minőségű szilikonból készült. A szilikon selymesen puha a bőrön, egy csepp síkosítóval tökéletesen siklik a testen. A külső erogén zónák, például a csikló, a mellbimbók vagy a gát stimulálására is kipróbálhatja.
A szilikon még a legérzékenyebb nyálkahártyákat sem irritálja, szagtalan, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. Megfelelő karbantartás mellett egy ilyen termék nagyon sokáig kitarthat.

A vibrátor kialakítása 100% vízálló, a vibrátort a zuhany alatt vagy a kádban használhatja, teljesen komplikációk nélkül.

A vibrátor újratölthető, soha többé nem kell elemeket vásárolnia. A motor nemcsak nagy teljesítményt, hanem viszonylag csendes, diszkrét működést is biztosít.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7620
Hosszúság: 22,0 cm
Használható hosszúság: 17,5 cm
Átmérő: 3,6 - 4,2 cm
Tömeg: 210 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 2 motor
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...