Lelo Isla G-pont vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Isla G-pont vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 75 200 Ft
Ár:
68 690
Ft
Megspórol: 6 510 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • Luxus termék / csúcsminőség
  • Anatómiai kialakítású a G-pont közvetlen izgatására
  • A szervezet számára biztonságos szilikon anyag
  • Erős, hatékony motor / 6-féle vibráció, pulzáció
  • Tölthető - elemek használata nélkül
  • A 2 órás töltési idő 4 órás teljesítményt biztosít
  • Elegáns csomagolás, ajándéknak is alkalmas
Termékleírás
A Lelo Isla fekete/arany kialakítású vibrátorról már az első pillantásra kiderül, hogy egy luxus termék, amely a csúcsminőségű anyagot, a belső motort, az elegáns és anatómiai kialakítású dizájnt egyesíti magában annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb élvezetben részesítse önt. 

Az Isla egy sima, nagyon puha tapintású vibrátor, amelynek a felső anyaga 100% szilikonból készült. Mindkét oldalán fényes, ABS anyaggal van kombinálva, amely egyedülálló megjelenést kölcsönöz neki. 

A vibrátor alakja úgy van megtervezve, hogy használata közben közvetlenül stimulálja a G-pontot. A nagy, lekerekített fej tökéletesen lefedi a G-pont teljes felületét. Ha még jobban szeretné izgatni a G-pontját,  akkor a vibrátor használatát egy erre kifejlesztett stimuláló géllel is kombinálhatja. 

VEZÉRLÉS

6 vibrációs és pulzációs mód közül választhat. Minden rezgésmódot egy külön gomb segítségével vezérelhet. A használata tehát egyszerűbb, könnyebben fog tudni váltani az egyes funkciók között. A vibrátor egy lezárható rezgésfunkcióval is rendelkezik, amelyet főképp utazás közben fog nagyra értékelni. Tartsa egyszerre lenyomva a + és - gombot 5 másodpercig. A vibrátort ugyanezzel a módszerrel lehet feloldani.

TÖLTÉS

A tölthető motort első használat előtt teljesen fel kell tötleni. A feltöltött motor még a legerősebb rezgés használata során is 4 órán át kitart. Az akkumulátor 90 napig feltöltve marad.
A vibrátor 100%-ban vízhatlan, így akár a kádban is használhatja.  

CSOMAGOLÁS


A csomagolás nagyon elegáns, akár erotikus ajándéknak is megfelel. A csomagolásban a vibrátoron kívül egy tölthető USB-kábelt, egy zárható tároló tasakot és a termék eredetiségét igazoló kártyát is talál.
A vibrátort mindig alaposan megtisztítva helyezze a tároló tasakba. Ha nem tartja be a megfelelő higiéniát, akkor a baktériumok a tasakban elkezdhetnek szaporodni, és ezek átterjedhetnek a vibrátorra is. 

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6142
Szín: Fekete
Hosszúság: 22,8 cm
Használható hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlított
Vibrálás: 6 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.