Lelo Mona 2 piros

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Mona 2 piros

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Lila
Ár:
54 995
Ft
PLUSZOK:
  • Anatómiailag kialakított a G-pont egyszerű stimulálásához akár kezdők számára is
  • Az orvosi szilikon nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyákra is alkalmas
  • Kiváló kivitelezés / luxustermék
  • Újratölthető motor további elemek vásárlása nélkül
  • Erotikus ajándéknak is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Lelo Mona 2 egy luxus minőségű szexuális segédeszköz az izgalmakkal és gyönyörökkel teli hosszú estékhez. A kivételesen népszerű Lelo Mona vibrátor második generációja 100%-kal erősebb rezgéseket, 6 vibrációs módot, puha, selymesen sima szilikont és az egész termék kiváló minőségű megmunkálását kínálja.

A vezérlést a vibrátor alján található gombok biztosítják. 6 rezgő üzemmód áll rendelkezésére, mindegyik rezgés saját sebesség- és intenzitásszabályozással rendelkezik, amely összesen több tucat különböző rezgést eredményez. Így biztosan soha nem fog unatkozni. Ön választhatja ki azt, amihez éppen kedve van.

Az anyaga 100%-ban biztonságos, orvosi szilikon, ami nem okoz semmilyen allergiás reakciót, és olyan hölgyek számára is alkalmas, akik rendkívül érzékenyek az intim területeiken.

TÖLTÉS

A működést a beépített, tölthető akkumulátor biztosítja, amely töltésenként akár 4 órás üzemidőt biztosít. A töltés mindössze 2 órát vesz igénybe.
Soha többé nem lesz szüksége klasszikus elemekre :)

CSOMAGOLÁS

A csomagolásban a vibrátoron kívül síkosítót minta kiszerelésben, töltőt és egy szatén tároló tasakot is talál, amelyben kényelmesen tárolhatja az erotikus játékszerét.
A csomagolása kivételesen szép, stílusos és luxus megjelenésű. Ez a vibrátor születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak is alkalmas partnere számára.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. Tisztítás előtt távolítsa el az elemeket.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7324
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 3,3 - 4,2 cm
Tömeg: 128 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 6 féle vibráció
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...