Zini Hua luxus vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Zini Hua luxus vibrátor - fekete/arany

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
49 995
Ft
PLUSZOK:
  • Body-safe szilikon
  • Luxus csomagolás, ajándéknak is alkalmas
  • G-pont- és csiklóstimuláló vibrátor
  • 15 vibrációs mód
  • Nagyon csendes
MÍNUSZOK:
  • 4 órás töltési idő
5,0
1 értékelés alapján
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Gyönyörű, arany/fekete Zini Hua szilikon vibrátor a luxus szexuális segédeszközöket gyártó, dél-kóreai ZINI gyártótól. Ezt a vibrátort a luxus minőségű megmunkálás, a csúcsminőségű anyag és a hatékony teljesítmény jellemzi, amelyet a legtöbb vibrátor csak irigyelhet.

A csomagolása már az első pillantásra elnyeri a tetszését. A doboz rendkívül precízen van kidolgozva, karbon imitációjú mágneses fedéllel. Születésnapi / karácsonyi ajándéknak is alkalmas a felesége vagy a barátnője számára.

CSOMAGOLÁS


A csomagolásban Zini Hua vibrátort, töltőt és egy fekete tároló tasakot is talál, annak érdekében, hogy a vibrátor mindig tiszta és használatra kész legyen.

Vibrációk és pulzációk

Maga a vibrátor két vibráló motorral rendelkezik. Az egyik a csúcsán van elhelyezve, a másik közvetlenül a csiklóstimuláló előtt. Ennek köszönhetően a rezgések egyenletesen oszlanak meg, nemcsak a hüvely belsejét stimulálják, hanem az egész környékét is - beleértve a kis és a nagy szeméremajkakat, és persze a csiklót is. A vibráló kiemelkedés kb. 5 cm hosszú, így valóban mindenhova elér, még akkor is, ha a vibrátor nincs teljesen behelyezve.

A két vibráló motornak köszönhetően a vibrációk még a legnagyobb rezgéssebességnél is erőteljesek. A Zini Hua vibrátor a kínálatunkban található legerősebb vibrátorok közé tartozik.

Érdekessége a vezérlés és a fogantyú háttérvilágításának funkciója. A 15 vibrációs üzemmód mindegyike saját színnel rendelkezik. Attól függően, hogy melyik programot választja, a fogantyú annak megfelelően világít. Egy bizonyos idő elteltével pontosan tudni fogja, hogy melyik szín felel meg önnek a leginkább, és nem fog kelleni bajlódnia a hosszadalmas átkapcsolgatással a temérdek "nemkívánatos" vibráció között ahhoz, hogy rátaláljon a kedvencére.   
A háttérvilágítás diszkrét, nem zavaró és vizuális segítségként szolgál.

A ZINI Hua vibrátor egyéb érdekes funkciókkal is rendelkezik. Például töltés közben a háttérvilágítás az 5 töltési szintet jelképezi, ezzel jelezve a töltés állapotát.

Töltés és vízállóság

Az ilyen típusú vibrátoroknál természetesnek számít, hogy tölthetők és tökéletesen vízhatlanok. A töltés viszont akár 4 órát is igénybe vehet, ami után a vibrátor nyújtotta örömöket 2 órán át élvezheti, például a zuhanyzóban vagy akár a kádban is.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Recenziók (1)
Márton
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6177
Hosszúság: 20,4 cm
Használható hosszúság: 8,7 cm
Átmérő: 2,0 - 3,0 cm
Tömeg: 180 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 15 féle vibráció, 5 gyorsaság
Zaj: < 49 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Fogantyú
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...