Zini Ran luxus vibrátor - borvörös/fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Zini Ran luxus vibrátor - borvörös/fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 59 200 Ft
Ár:
51 990
Ft
Megspórol: 7 210 Ft (12%)
PLUSZOK:
  • 15-féle rezgés x 5 rezgés/pulzáció intenzitás
  • 2 erőteljes motor / erős rezgések
  • Csúcsminőségű termék / luxus megmunkálás
  • Kiváló minőségű orvosi szilikon
  • A csomagolás luxus erotikus ajándéknak is megfelel
Termékleírás
A Zini Ran egy kiváló minőségű, prémium vibrátor. Igényes hölgyek számára készült, akik nemcsak a funkciókat, hanem a megjelenést is nagyra értékelik. 

A csomagolása már az első tapintásra elnyeri a tetszését. A doboz extra kemény papírból készült (hasonlóan, mint a prémium telefonoknál, iPhone stb.), a felülete pedig karbon imitáció. Ennek a gyönyörű csomagolásnak köszönhetően ez a vibrátor akár ajándéknak is megfelel a partnere számára.

Maga a Zini Ran vibrátor a legfinomabb szilikonból készült, ami nagyon kellemes tapintású, és síkosítás után nagyon jól csúszik. Maga a szilikon hipoallergén, nem porózus, teljesen ártalmatlan, további adalékanyagok (mint például a latex és hasonlók) nélkül készült. Ezért olyan hölgyek számára is alkalmas, akik érzékenyebbek az intim tájékon. Természetesen a vibrátor vízhatlan is.

A Zini Ran egyike annak a kevés vibrátornak, ami két vibráló motort is kínál. Az egyik a csúcsban helyezkedik el, a másik pedig nagyjából a test középső részén található. Ennek köszönhetően a rezgések intenzívebbek, egyenletesebben oszlanak el, és a végső kielégülés nagyobb.

REZGÉSEK

Ami a rezgéseket illeti, 5 különböző rezgési sebesség és 15 rezgésmód közül választhat. Összességében tehát 75 különböző lehetőséget kínál. A nagy sebességű rezgések nagyon erősek!

VEZÉRLÉS

Ennek a vibrátornak az érdekessége a fogantyúja, amin a vezérlőgombok helyezkednek el. A fogantyú háttérvilágítással rendelkezik, és a kiválasztott vibrációs módnak megfelelően változtatja a színét. Tehát elég csak megjegyeznie néhány kedvenc színt, és azonnal tudni fogja, hogy mi vár önre.

TÖLTÉS

Az ebbe az árkategóriába tartozó vibrátorok esetében természetes a beépített, tölthető akkumulátor. Ez azt jelenti, hogy már soha többé nem kell keresgélnie az elemeket. Csak csatlakoztassa a hagyományos csatlakozóaljzatba, és töltse fel. Két órás töltés után készen áll a kb. 120 percig tartó működésre, ami minden bizonnyal még a legigényesebb hölgyeket is kielégíti.
Természetesen a vibrátor vízhatlan.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6114
Szín: Piros
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 165 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 15 féle vibráció, 5 gyorsaság
Zaj < 49 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.