Duo Wand Massage Her kétvégű masszázsfej-vibrátor

4 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Duo Wand Massage Her kétvégű masszázsfej-vibrátor

4 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
21 499
Ft
PLUSZOK:
  • Kétvégű használat / két vibrációs motor
  • Ideális a külső stimulációra / hüvelyi vagy anális behatolásra
  • Erős teljesítmény / tölthető
  • Vízhatlan / fürdőkádban vagy zuhany alatt is használhatja
Termékleírás
A jól ismert Pipedream márka kétvégű masszázsfeje első ránézésre egy jelentéktelen segédeszköznek tűnhet, de valójában ez egy vitathatatlanul ügyes dolog, amely korlátlan felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

A fej két külön motorral rendelkezik, miközben csak öntől függ, hogy mindkettőt bekapcsolja-e egyszerre, vagy csak az egyik végét fogja használni.
A csikló külső stimulálására alkalmas felső, lekerekített rész hajlékony, ami növeli a test idomaihoz való alkalmazkodóképességét. Szóval ez a garancia rá, hogy pontosan oda ér el ezzel a fejjel, ahol szüksége van rá.
A fej alsó része ergonomikusan van kialakítva úgy, hogy elősegítse a G-pont izgatását a behatolás során.

A rezgések szabályozására és vezérlésére szolgáló gombos panel a segédeszköz elülső részén középütt helyezkedik el. Ez a rész ésszerűen ott helyezkedik el, ahol mindig elérhető, függetlenül attól, hogy a fej felső vagy az alsó részét használja. A segédeszköz 10 különböző rezgésmódot kínál.

A készüléket a mellékelt USB kábellel tudja feltölteni. Ezért a készülék működéséhez nincs szükség elemekre.

Ennek a masszázsfejnek vitathatatlanul az egyik legnagyobb előnye, hogy vízhatlan. Aggodalmak nélkül magával viheti a fürdőkádba vagy zuhany alá, és egy izgalmas víz alatti masszázzsal kényeztetheti magát. 

A segédeszközt az egész testén használhatja a merev izmok ellazítására. Csak önön múlik, hogy mennyi izgalomban és szórakozásban lesz vele része! 

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Fábián
2021.11.18.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6489
Hosszúság: 19,5 cm
Használható hosszúság: 19,5 cm
Átmérő: 3,0 - 4,2 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.