Eden vízhatlan masszírozó vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Eden vízhatlan masszírozó vibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • 100% szilikonból készült egyöntetű, nem porózus felület
  • Jellegzetes, erős vibráció és pulzáció + extra csendes működés
  • Jól kiegyensúlyozott / nagyon jó a fogása használat során
3,5
2 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az Eden luxus kialakítású masszázsfej a kaliforniai Calextics márkától megmutatja önnek, hogy egyetlen hálószobai gyönyör sem olyan intenzív, amit ne lehetne még inkább fokozni! 

A masszírozó Wand csúcsa úgy van kialakítva, hogy pontosan azokat a helyeket érje el, ahol szüksége van rá. A tökéletes dizájnjának köszönhetően érzékenyen masszírozza az erogén zónákat - csiklótól, belső szeméremajkakon át egészen a mellbimbókig. A masszázsfej nyaka enyhén hajlik, így a segédeszköz jobban illeszkedik a kívánt területre.

A játékszer az alakjának köszönhetően pontosan a kézbe illik. A felülete puha, de nem túl fényes, így még az izzadt tenyérből sem csúszik ki.
A kezelés egyszerű és ösztönös, az erotikus játék vezérlése az alján található. A be- és kikapcsoláshoz tartsa lenyomva a megfelelő részt három másodpercig.

A masszázsfej 10-féle rezgési- és pulzálási módot kínál, amelyek közül mindenki megtalálja a kedvencét. Ha a masszázsfej hatását egy magasabb szintre szeretné emelni, akkor hívja segítségül a csiklóstimuláló géleket. Ezek növelik az adott terület érzékenységét, sokkal hamarabb fogja elérni az orgazmust, és az sokkal intenzívebb lesz.

Az erőteljes motor ellenére, amit 2 AAA elem működtet, a Wand működése rendkívül csendes. Ezáltal diszkrét társa lesz, senkit sem fog zavarni azzal, hogy túl hangos. 

Az Eden masszázsfej orvosi szilikonból készül. Ez egy olyan anyag, amely teljesen ártalmatlan az egészségre, higiénikus és könnyen tisztítható. Lágy tapintású, és egy adag síkosító használatával könnyedén csúszik át a nyálkahártyán és bőrön. Ráadásul a szilikon rendkívül tartós, és a megfelelő gondoskodás mellett a segédeszköz évekig úgy fog kinézni, mint újkorában.

Ha a zuhany alatt vagy fürdőzés közben szeretné magát átadni az erotikus masszázsnak, akkor biztosan jól fog jönni az az információ, hogy a fej vízhatlan. A gyártó álláspontja szerint az sem tesz kárt a játékban, ha a víz alá merítve használja. 

Az elemeket a fej alsó részébe kell behelyezni, de ezeket a csomagolás nem tartalmazza. Ezért azt javasoljuk, hogy külön vásárolja meg őket.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Jani
Értékelve: 2020.03.27.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Jónás
Értékelve: 2020.02.20.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6504
Hosszúság: 16,5 cm
Átmérő: 3,75 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...