Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Embrace Lover's Wand szilikon vibrációs masszázsfej

Embrace Lover's Wand szilikon vibrációs masszázsfej

PLUSZOK:
  • Akár 30 vibrációs, pulzációs és eszkalációs mód
  • Ergonomikus kialakítás a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Szilikon hipoallergén anyag
  • A víz alá merítésre is alkalmas, 100%-ban vízhatlan szerkezet
  • Nagy teljesítményű tölthetű motor / nincs szükség elemek vásárlására
5,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
Termékleírás
Részletekbe menően kidolgozott, elegáns, szilikon vibrációs masszázsfej - Embrace Lover's Wand.

A fej orvosi szilikonból készült. Puha, selymes tapintású, nincs semmilyen illata, és használat közben gyorsan felveszi a teste hőmérsékletét. A szilikon ráadásul egy hipoallergén anyag, nem okoz irritációt, és kivétel nélkül mindenki számára alkalmas.

A masszírozó segédeszköz fejében elhelyezkedő vibrációs motor nagy teljesítményű, a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető fel. Hagyja csatlakoztatva 2,5 órán keresztül, hogy teljesen feltöltődjön. Ezután a masszázsfejet a leggyengébb szinten, akár 1,5 óráig hagyhatja bekapcsolva, a legerősebb rezgési fokozaton folyamatosan, 1 órán keresztül. Az újratölthető motornak köszönhetően nem kell állandóan elemeket vásárolnia. Ez egy pénztárcabarát megoldás, és egyúttal a bolygónk is meg fogja hálálni.

Ön akár egy igényesebb felhasználó, vagy csak valami egyszerű is megteszi önnek, ennek a masszázsfejnek a rezgésmódjai közül minden nő ki fogja tudni választani a neki leginkább tetszőt. Az Embrace masszázsfej összesen 30 vibrációs, pulzációs és különféle eszkalációs móddal rendelkezik. Ezeket a fogantyú közepén található gomb segítségével tudja vezérelni. Ugyanakkor a fogantyú ergonomikus kialakítású, hogy bármilyen helyzetben könnyedén tudjon vele manipulálni. Ráadásul a fejbe egy chip van beépítve, ami megjegyzi, hogy melyik volt az a funkció, amit utoljára használt, és éppen azt fogja elindítani, amikor újból bekapcsolja.

A wand teste 100%-ban vízhatlan. Ez azt jelenti, hogy a zuhany alá vagy a fürdőkádba is magával viheti, a fej a közvetlen víz alá merítéssel is képes megbirkózni.

Ez a szexuális segédeszköz egy elegáns dobozba van csomagolva, ami akár egy izgalmas erotikus ajándéknak is szolgálhat.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Nina
Értékelve: 2021.08.01.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6884
Hosszúság: 23,0 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 30 típusú vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...