10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Female Dream tölthető szilikon masszázsfej

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Female Dream tölthető szilikon masszázsfej

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • Ideális maszturbációhoz / izgalmas masszázshoz
  • Erőteljes motor / csendes diszkrét működés
  • USB töltés további elemek vásárlása nélkül
Termékleírás
Minden nő álma valóra válik ezzel a masszázsfejjel! A Female Dream egy atipikus alakú fej, amely ennek az egyedi formának köszönhetően nagyon jól illeszkedik a tenyerébe, és élvezni fogja vele az intenzív maszturbációt. Nagy hüvelyi része pontosan megcélozza a vibrációt a csiklóra és a hüvelyre egyszerre. Az alsó rózsaszín rész 10 cm hosszú és legfeljebb 5,5 cm széles.

A fej erőteljes, újratölthető motorral rendelkezik, amely azonban diszkréten csendes működést biztosít. A mellékelt USB-kábellel történő töltésnek köszönhetően már nem kell elemeket vásárolnia. Azt javasoljuk azonban, hogy próbáljon ki stimuláló gélt a csiklóra és a hüvelyre, amely túlmelegíti ezeket a területeket, növeli az érzékenységüket, és a pálca rezgéseivel kombinálva még gyorsabban és intenzívebben hoz orgazmust.

A fej vízálló, használhatja kádban vagy zuhanyzóban is. 10 rezgési, lüktetési és eszkalációs módot biztosít. A vezérléshez használja a felülről található 3 gombot. A bekapcsoláshoz tartsa lenyomva a középsőt. A bekapcsolást a LED lámpa jelzi. Ezután kapcsolja az egyes rezgési módokat a + gombbal, ha vissza akar térni a módokba, használja a - gombot.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7168
Hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 5,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...