Lelo Smart Wand közepes - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Smart Wand közepes - fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
61 995
Ft
PLUSZOK:
  • Tanúsítvánnyal rendelkező orvosi szilikon / hipoallergén / 100%-ban ártalmatlan az egészségre
  • Rendkívül erős teljesítmény
  • Ergonomikus kialakítás, könnyű manipuláció
  • Tölthető - nincs szükség elemekre
  • Vízhatlan - akár a víz alatt is használható
  • Hihetetlenül csendes működés - a játékot egyáltalán nem lehet hallani
4,0
1 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy olyan ikon ​a szexuális játékok piacán, ami tiszteletet ébreszt a konkurenciánál, és a hálószobában szó szerint csodákat művel! A vibráló masszázsfej ötvözi az eleganciát, a maximális teljesítményt és az élvonalbeli technológiát. Az ergonomikus kialakítás és a luxus dizájn kombinációja még a legmerészebb elvárásokat is teljesíti!

A fej enyhén hajlékony nyaka garantálja a csikló pontos célba vételét. A játék nagyszerűen illeszkedik a kézbe, és még az izzadt tenyérben sem csúszik. A segédeszköz vezérlésére szolgáló 3 gomb mindig kéznél van, ami megkönnyíti a fejjel való manipulációt. 8 rezgésmód áll a rendelkezésére, a finomabbtól az erősebb pulzáló rezgésekig. A rezgés hatásának fokozása érdekében használjon stimuláló gélt a hagyományos síkosító helyett.

A mind a szemet, mind az érzékeket gyönyörködtető dizájnos játék 100%-ban vízhatlan. Így fürdőzés közben is élvezheti a legérzékenyebb pontjainak masszírozását. A rezgés intenzitása ugyanolyan erős a víz alatt is, mint az ágyban.
A csendes működés biztosítja, hogy a kalandjairól senki sem fog sejteni semmit. A segédeszköz még a legerősebb rezgésmódban is nagyon diszkrét, és nem okoz nem kívánt zajt.

A Lelo Smart Wand bársonyosan puha felületű, kecsesen csúszik a nyálkahártyán és a bőrön. A tanúsítvánnyal rendelkező orvosi szilikon teljes biztonságot nyújt, és ártalmatlan az egészségre nézve. A szilikon hipoallergén, 100%-ban higiénikus, és az allergiás reakciókra hajlamos, érzékeny nyálkahártyával rendelkező nők számára is alkalmas. A baktériumok és a szennyeződések csak a segédeszköz felületén maradnak meg, és folyó víz alatt, valamint fertőtlenítőszer használatával könnyedén elbánhat velük.

A fejet az USB-kábel segítségével tudja feltölteni, így már soha többé nem fog kelleni az utolsó pillanatban keresgélnie az elemeket. A töltési idő 2 órát vesz igénybe, és a játék teljes igénybevétel esetén körülbelül 150 percig működik.

Az erőteljes motort és annak a kedvező hatásait akkor is ki fogja használni, ha az izgalom nem fog önnel rezonálni. A vibrációk a merev nyakkal vagy a meghúzott izmokkal is képesek megbirkózni. A Lelo Smart Wand egy sokoldalú segédeszköz, ami soha nem utasítja el az ötleteit!

A csomag tartalmazza:
  • Lelo Smart Wand masszázsfejet
  • USB-tápkábelt
  • tároló tasakot
  • használati útmutató

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Donát
Értékelve: 2020.02.13.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7186
Hosszúság: 21,0 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj: 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...