Power Wand masszázsfej - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Power Wand masszázsfej - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 700 Ft
Ár:
9 990
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Nagyon hajlékony fej
  • Erős teljesítmény
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.
Termékleírás
Nem túl nagy, de nem is túl kicsi, pont megfelelő - éppen ilyen ez a masszázsfej. Csak önön múlik, hogy milyen módon fogja használni ezt a masszázsfejet. Akár egy masszírozó készüléket, akár egy izgató vibráló segédeszközt keres, amivel az összes erogén zónát stimulálhatja, ez a segédeszköz mindenkit el fog varázsolni.

A Power Wand szilikon és ABS műanyag kombinálásából készül. A segédeszköz feje szilikonnal van bevonva. A felhasznált szilikonnak köszönhetően nem kell tartania az allergiás reakcióktól vagy a bőr ill. a nyálkahártya irritációjától, mivel a szilikon teljesen ártalmatlan a szervezet számára.
A további szerkezet ABS-műanyagból készült.

A fejrész nem nehéz, így kényelmesen a kezében tudja tartani. A gomb egyszerű csavargatásával vezérelhető, és a fej alatt tényleg nagyon hajlékony és rugalmas. Többsebességű rezgéseket biztosít, amiből minden nő fog tudni választani. Csak egy könnyed mozdulattal fordítsa el az elülső részén található gombot, és a rezgések erőssége fokozatosan növekedni fog, amíg el nem éri a maximális teljesítményt.

Az élvezet maximalizálása érdekében a masszázsfejet például csiklóstimuláló gélekkel is kombinálhatja.

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6226
Szín: Fekete
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 25,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vezérlés: Csavarógombos
Elemek: 4 × AAA elem
Németh
2022.02.19.
Guba
2020.12.19.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.