Satisfyer Wand-er Women masszázsfej XXL - lila

9 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Wand-er Women masszázsfej XXL - lila

9 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
22 995
Ft
PLUSZOK:
  • XXL méretű masszázsfej
  • Erős teljesítmény / USB töltés / nem kell elemeket vásárolnia
  • Akár 50 rezgés / pulzáció / eszkaláció kombináció
  • Antiallergén szilikon anyag / selymes anyag a bőrrel érintkezve
  • Ideális a test erogén zónáinak a stimulálására / nagyszerű az egész test megmasszírozására
MÍNUSZOK:
  • Nehezebb masszázsfej (600g)
Termékleírás
Nagy XXL masszázsfej Satisfyer Wand-er Women lila-ezüst színben, amelyet használhat a partnerével is az intim pillanatok megfűszerezésére, esetleg egyedül is maszturbálás közben vagy az erogén zónák izgatására, vagy egy relaxációs segédeszközként az egész test megmasszírozására.

A szilikon wand selymesen puha tapintású, szagtalan és illatmentes, és a bőrrel való érintkezést követően gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. A szilikon egy antiallergén anyag, aminek köszönhetően mindenki számára alkalmas, még azok számára is, akik nagyon érzékenyen reagálnak az olcsó, kevésbé minőségi anyagokra, vagy allergiások számára, esetleg azoknak, akik érzékenyen reagálnak a latexre.

A fej motorja nagyon nagy teljesítményű, újratölthető, így olyan teljesítményt nyújt, amelyet a hagyományos, elemekre működő termékekkel soha nem érhetne el. Végül, de nem utolsósorban, az újratölthető szexuális segédeszközök használatának nincs olyan hátránya, hogy folyamatosan elemeket kellene vásárolnia.

Függetlenül attól, hogy a szexuális segédeszközök használatakor csak egy rezgésre van szüksége, vagy többet vár el a segédeszköztől, ennek a fejnek a paraméterei mindenkinek örömet fognak szerezni. A fejnek 10 rezgési, pulzációs és eszkalációs módja van, amelyeknek mindegyike akár az ötszörösére is felgyorsítható és intenzívebbé válható. Tehát összesen 50 gyönyörszerző kombináció közül választhat. Ráadásul a fej vízhatlan, így a megfelelő vibráció kiválasztása mellett dönthet úgy, hogy az ágyban begubózva használja, vagy a kellemes, meleg vízzel teli kádban fog vele relaxálni.

Függetlenül attól, hogy a masszázs wand -dal a hüvelyt, popsit, mellbimbókat vagy a bátrabbak belülről fogják a hüvelyt stimulálni, javasoljuk, hogy vigyen fel legalább egy kevés vízbázisú síkosítót a "fej" felületére. Ezáltal a felülete kellemesen csúszóssá válik, és a teste is érzékenyebb lesz, a gyönyör pedig hamarabb fog eljönni. Használhat stimuláló gélt vagy krémet is, amit a vaginára és a csikóra kell felvinni, odateszi a wandot, és már élvezheti is a kirobbanó orgazmust!

A masszázsfej egy kicsit nehezebb, súlya 0,6 kg.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (6)
Torbó
2021.08.26.
Duck
2021.03.07.
Judit
2021.01.09.
Igényes darab, valóban azt az élményt nyújtja, amire a leírásból számítani lehetett.
Nagy mértékben feldobja az együttléteket, csak ajánlani tudom! 😊
-
Xu
2020.07.19.
Márk
2020.05.06.
Megfelelő a rezgések intenzitása, csak egy kicsit nehéz.
Monika
2020.03.27.
nagyszeru
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6828
Hosszúság: 34,0 cm
Átmérő: 5,7 cm
Tömeg: 674 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 vibráció és pulzáció x 5 intenzitás
Zaj: 48 - 58 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...