Wanachi Body tölthető masszázsfej - rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Wanachi Body tölthető masszázsfej - rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 34 400 Ft
Ár:
31 890
Ft
Megspórol: 2 510 Ft (7%)
PLUSZOK:
  • Csúcsminőségű megmunkálás /szilikon anyag
  • Tölthető motor / elemek használata nélkül
  • Nagyon erős teljesítményű vibrációk / 10 különböző vibráció, pulzáció
  • A fej nagyon jól ki van egyenlítve még az egyéni használtra is
  • A tartásra kialakított rész tökéletesen kézbe illik
MÍNUSZOK:
  • Nem alkalmas vízben való használatra - legfeljebb a zuhanyzóban használhatja
Termékleírás
A Wanachi Body masszázsfej az egész test masszírozására szolgál, de az erogén zónáin fogja különösképpen nagyra értékelni. 

Az erőteljes motor a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető. A wand 10 élvezeti móddal rendelkezik - 3 sebességintenzitás és 7 pulzáló ritmus. A vibrációs rész teljes egészében szilikonból készült, nem okoz irritációt vagy allergiás reakciókat. A fogantyú szilikon és polírozott ABS anyag kombinációja.

A nyél gyárilag van formázva, és pontosan a tenyérbe illik. Ha egyedül szeretné használni ezt a fejet, és máshogy fogja tartani, mint ahogy azt a partnere tartaná a megmarkolása után rögtön tudatosítani fogja, hogy kitűnően ki van egyenlítve, és a használata nagyon egyszerű.   

A fej vezérlésére 2 gomb szolgál, az egyikkel bekapcsolja, a másikkal az egyes vibrációs módok között tud váltani. A vibrációs fej kellőképpen hajlékony, kb. 4 cm széles és 6 cm hosszú.

A töltőbemenet az alsó részén a szilikon alá van elrejtve. A teljes töltés 80 percet vesz igénybe, és ezután akár 1 teljes órán át használhatja ezt a wandot, még a legerősebb fokozaton is. 

Ha még gyorsabban szeretné elérni az orgazmust, próbálja meg kombinálni a fejet csiklóstimuláló géllel. A helyet melegséggel árasztja el, fokozza az érzékenységét, és egyes gélek még a csikló méretét is megnövelik. Önnek már csak át kell adnia magát az élvezetek áradatának.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6211
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 22,2 cm
Használható hosszúság: 6,0 cm
Átmérő: 3,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 80 perc
Gyártó:
Mukli
2021.09.09.
Színe és borítása
Kevés a lájtos rezgés
Balog
2021.03.14.
Gyenge
Gergely
2020.12.30.
Isteni jó! Legalább annyira élvezem, mint a barátnőm. Akkorát élvezünk tőle mindketten... Hú! Kőkemény vagyok tőle akármeddig. Akkor is, ha meg sem mozdulok, csak benne vagyok a puncijában. Imádom! ❤️
Nincs ilyen.
Péter
2020.03.27.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.