Basix Dong 8 tapadókoronggal nagy - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Basix Dong 8 tapadókoronggal nagy - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 13 100 Ft
Ár:
10 990
Ft
Megspórol: 2 110 Ft (16%)
PLUSZOK:
  • Strap-On hámmal együtt is használható
  • Rugalmas / hajlékony anyag erős tapadókoronggal
  • Az anyag nem tartalmaz ftalátokat / latexet
  • Vastagsága több mint 5 cm / tapasztaltabb nők számára alkalmas
Termékleírás
Nagy, de főleg vastag pénisz, vidám lila színben - Basix Dong 8 tapadókoronggal az alján.

Az amerikai Pipedream márka dildója fantasztikusan rugalmas és hajlékony gumiból készül. Egyszerűen megadja magát annak a pozíciónak, amiben használni fogja. Nem kemény, így használata nem fájdalmas. Azonban a tapintása nem túl siklós, ezért síkosító használatát javasoljuk. De ezt ajánlatos a szexuális segédeszközök többségével megtenni. Természetes nedvesedéssel csak az élő emberi test rendelkezik, nem pedig egy felnőtteknek való játékszer :)  

A behatolásra alkalmas hossz 15,5 cm. Ez mondható klasszikus méretnek, de az átmérője 5,1 cm. Ennek a vastagságnak köszönhetően a dildó inkább olyan nők számára alkalmas, akiknek már van néhány segédeszköz a birtokukban, és valami vastagabbat keresnek...

Ez a dildó extra élvezetet biztosít a nagy heréivel. Ha teljesen ráül, akkor a heréket a csikló izgatására használhatja. 

Az alján található tapadókorong szilárd, a dildót minden sima, nem porózus felülethez rögzítheti. A nagyobb súlyának köszönhetően a vízszintes használat a lökések szenvedélyességétől függ, tehát önnek ki kell tapasztalnia, hogy a tapadókorong képes-e megtartani a dildót pl. a fali csempén.  

Az alsó rész úgy van kialakítva, hogy a dildót Strap-On pántra is be tudja helyezni. A dildó nem rendelkezik üreggel a pénisz behelyezésére, így a nők számára ideális.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6286
Szín: Lila
Hosszúság: 21,5 cm
Használható hosszúság: 15,5 cm
Átmérő: 5,1 cm
Anyag: Gumi
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Róbert
2020.03.27.
A méretei. Igaz, a vastagsága 5 cm, de a dildo ovális alakú, tehát a magasságában csak 4 cm. Ha már valami, örülnék a 6cmx5cm méretnek. A többi méret illeszkedik a leírtakhoz
- Nagyon hajlékony és puha
- A feleségem teljesen elégedett

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.