Fekete XXL Dong tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Fekete XXL Dong tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • Használható hossza még az igényeseknek is tetszeni fog
  • A hossza ellenére a dildónak kisebb a súlya, szilárdan tartja a helyét
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Valósághű dildó fekete színben, amely még a legigényesebbeknek is tetszeni fog XXL hosszúságban.
A dildó nagyon élethűnek tűnik, a felülete erezetű, a tetején egy szépen megmunkált makk található. Az olyan részletek, mint a péniszen lévő kantár vagy a visszahúzott fityma, valósághű érzést keltenek. 

A dildó 29,5 centiméter hosszú, így az igazán igényeseknek is tetszeni fog. A behatolás mélységét maga szabályozhatja. Az enyhe rugalmasság, ugyanakkor az anyag szilárdsága lehetővé teszi a sima behatolást és az azt követő lovaglást. Az anyag gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, és nem fogja hűteni.

Az erős tapadókorongnak és a könnyebb anyagnak köszönhetően a dildó számos pozícióban élvezhető. Csak üsse rá egy sima, nem porózus felületre, például a padlóra vagy egy ajtóra. A tapadókorong nagyon erős, ezért ne próbálja meg erőszakkal levenni a dildót. Óvatosan emelje fel a tapadókorongot a körmével, és a dildó kioldódik.

Ha szereti élvezni a szexi vízi játékokat, akkor ezzel a fekete szépséggel megteheti. A zuhanyzás és a fürdés nem jelent számára problémát.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8294
Hosszúság: 32,0 cm
Használható hosszúság: 29,5 cm
Átmérő: 3,5 cm
Tömeg: 310 g
Anyag: TPE
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...