Italian Cock 12.5 XXL dong - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Italian Cock 12.5 XXL dong - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • XXL méret az igazi profiknak
  • Hajlékony, rugalmas anyag a természetes érzésért a közösülés során
  • A tapadókorong függőlegesen megtartja a dildót
Termékleírás
Ez a herék nélküli, nem rezgő dong nem minden nő számára megfelelő! Csak egy igazi szakértő tudja megszelídíteni ezt az "óriást"! 

Az Italian Cock kollekcióból származó dildó hossza a nagy herékkel együtt több mint 31 cm. A hossz, amire ráülhet 28,5 cm, az átmérője 6 cm, amely méretét tekintve már egy kisebb, női ökölhöz hasonlítható.

A dildó nehezebb, de az anyag még mindig nagyon rugalmas és hajlékony, aminek köszönhetően reális érzéseket tapasztalhat meg vele. Ha elegendő síkosító gélt használ, akkor jól fog csúszni, és az anyag nem fogja iritálni. Az ilyen méretű műpéniszhez nagy csomagolású síkosítót ajánlunk, legyen az akár vízbázisú, akár anális behatolásra tervezettt síkosító.

A tapadókorong, amellyel a dildó végződik, ugyan erős, de a súlyával kombinálva nem fogja megtartani a dildót függőlegesen. Vízszintes helyzetben annak függvényében fog tartani, hogy mennyire szenvedélyesen fog rajta mozogni.

Síkosítás és karbantartás

Vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7792
Hosszúság: 31,0 cm
Használható hosszúság: 28,5 cm
Átmérő: 6,0 cm
Anyag: ABS
Felület: Erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.