10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

CalExotics tölthető bullet vibrotojás Mini

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

CalExotics tölthető bullet vibrotojás Mini

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
7 395
Ft
PLUSZOK:
  • Erős teljesítmény / tölthető motor
  • 100%-ban vízhatlan használat
  • Utazásra is alkalmas diszkrét méret
Termékleírás
Ez a kicsi, diszkrét és nem feltűnő vibrotojás a luxus erotikus játékok összes vívmányát magába foglalja. 

Azt, hogy a tojást behatolásra fogja használni, vagy a mellbimbók, esetleg a csikló külső stimulálására, önre bízzuk. A vibrotojás semmiben sem fogja önt korlátozni, hanem csak beindítja a fantáziáját. A kissé lekerekített csúcsa szinte ösztönzi önt arra, hogy az összes erogén zónáját felfedezze vele.

A játék nem igényel semmilyen elemet, mivel a mellékelt USB-kábel segítségével tölthető
A töltőhegyet át kell szúrni a szilikonon úgy, hogy beférjen a töltőnyílásba. Első alkalommal nehezebb kilyukasztani, de a kezdeti kilyukasztás után ez már nem jelent problémát. Töltés közben a tojás villog azon a területen, ahol a töltő és a tojás csatlakozik. A teljes feltöltés mindössze 30 percet vesz igénybe, miközben a legmagasabb sebesség használata során akár 70 percig is üzemel, a legalacsonyabb pulzációs fokozaton pedig akár két órán keresztül is működik.

Mint ahogy azt már említettük, a tojás nem csak egy sebességű rezgésmóddal rendelkezik. Három pulzációs fokozat közül választhat.
A vezérlése a játék alján található. A bekapcsoláshoz/kikapcsoláshoz 3 másodpercig tartsa lenyomva a szilikon érintőgombot.

A tojás teljesen vízhatlan, következmények nélkül is képes megbirkózni a víz alá merítéssel. Tehát az intim pillanatok a tusolóban vagy a habfürdőzés közben szinte magától értetődőek. A termék vízhatlansága a tisztítást is megkönnyíti.

A kis mérete lehetővé teszi, hogy a tojást bárhová magával vigye, ahova csak akarja. Nem foglal sok helyet a ridikülben vagy a neszesszerben, így bárhol hű társa lehet, ahová csak magával viszi.  

Ez a tojás mini méretű 6 cm-es. Ha azonban elnyerte a tetszését, de valami nagyobbat keres, akkor a "nagy testvér" CalExotics tölthető bullet a megfelelő választás az ön számára.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6883
Hosszúság: 6,0 cm
Használható hosszúság: 4,0 cm
Átmérő: 1,7 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 3 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...