B Swish Bnaughty Classic - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

B Swish Bnaughty Classic - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • A csomag része egy praktikus tároló tasak
MÍNUSZOK:
  • Vezetékes
5,0
2 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Fantasztikus anyagból készült elegáns vibrotojás, mely puha és nagyon kellemes tapintású. A felhasznált anyagnak köszönhetően egy kevés síkosító használatával a tojást könnyedén és egyszerűen be fogja tudni helyezni.

Maga a vibrotojás mérete 5,9 x 2,5 cm. A tojás és a vezérlő egy kábellel van összekötve, amely elég hosszú (kb. 1,5 m) ahhoz, hogy a partnerével együtt is játszhasson. A kábel másik oldalán található vezérlő mérete 9 x 3 cm.

Ha vezeték nélkül vezérelhető vibrotojást keres, nézze meg a B Swish Bnaughty Classic Unleashed modellt​.

A B Swish Bnaughty Classic vibrotojás 5 vibrációs móddal rendelkezik, amelyeket a távvezérlőn található gomb megnyomásával szabályozhat. A rezgés módja a megvilágított szabályzónak köszönhetően jól látható.

A tojás és a vezérlő teljesen vízálló, ami azt jelenti, hogy nyugodtan használhatja a zuhanyban vagy a kádban, vagy bármilyen más módon a vízben. Akár víz alá is merítheti.

A csomag a vibrotojáson kívül egy tároló tasakot is tartalmaz, hogy biztonságosan és higiénikusan tudja tárolni a tojást.

Az elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Mira
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Miriam
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX3047
Hosszúság: 5,9 cm
Használható hosszúság: 5,9 cm
Átmérő: 2,5 cm
Felület: Selyem
Vibrálás: 5 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...