Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Crush Butter Cup vibrotojás

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Crush Butter Cup vibrotojás

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
PLUSZOK:
  • Erős teljesítményű / 8 pulzáló üzemmód
  • 60 cm hosszú kábel
  • Nagyobb méretű tojás, akár a hüvelybe is behelyezheti
Termékleírás
Egy olyan nem feltűnő játékot keres, amellyel a zuhanyzóban is játszadozhat, amely meg fogja önt lepni teljesítményével, és amely nem szab gátat a képzeletének? Akkor a Crush Butter Cup-ot önnek találták ki!

Összesen 8 rezgési és lüktetési fokozatot kínál, ami az erőteljes motornak köszönhetően még a legigényesebb elvárásokat is kielégíti. A rezgéseket a távirányító segítségével tudja vezérelni, ami egy kábellel van a tojáshoz csatlakoztatva. A vezeték 60 cm hosszú, így nem kell attól tartania, hogy a játék valamiben is korlátozni fogja önt. A vezérlőn két gomb áll rendelkezésére - az egyik a bekapcsolásra/kikapcsolásra szolgál, a másikkal pedig az egyes rezgésmódok között tud válogatni.

Ez az azúrkék tojás lekerekített csúccsal végződik, ami megkönnyíti a behelyezést, de ugyanúgy alkalmas az érzékeny pontok, mint például a mellbimbó vagy csikló stimulálására is. Könnyedén és egyszerűen eljuthat vele oda, ahol a legnagyobb szüksége van rá.

A tökéletes élvezethez hozzájárul a segédeszköz rendkívül sima felülete is, ami meg fogja önt lepni a bársonyosan puha felületével. Ugyanis a tojás orvosi szilikonból készül - ez az anyag teljesen ártalmat az egészségre nézve, rendkívül higiénikus, és az allergiákra hajlamosabbak számára is alkalmas. Ezen túlmenően a szilikon lehetővé teszi a termék könnyű és egyszerű karbantartását.

A Crush Butter Cup 100%-ban vízhatlan, ezért aggodalomra semmi ok, nyugodtan élvezheti vele a játszadozást a zuhany alatt vagy habfürdőzés közben. A víz alá merítés sem tesz kárt a tojásban.

A készülék működtetéséről 3x AAA elem gondoskodik, ezek az elemek viszont nem tartoznak a csomagba. Ezért az elemeket külön kell megvásárolni.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6433
Hosszúság: 9,5 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 2,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.