Crush Snooky szilikon vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Crush Snooky szilikon vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 12 600 Ft
Ár:
11 390
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Erős teljesítményű 8 pulzációs mód
  • Hajlékony fülecskék, amelyek körbeölelik és izgatják a csiklót
  • A nagyobb méretének köszönhetően akár a hüvelybe is behelyezheti
  • A kábel több mint 60 cm hosszú
Termékleírás
A Pipedream márka vibráló tojása meg fogja lepni az általa kínált lehetőségekkel. Éppen ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően válik ez a készülék egy sokoldalúan használható segédeszközzé, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben bevonja a fantáziáját a játszadozásba.

Az ultra sima felülete kellemesebbé teszi a tojás behelyezését, ugyanakkor megkönnyíti a nyálkahártya felületének stimulálását. A tojás mindenhová könnyedén becsúszik, ahova csak kívánja. Orvosi szilikonból készül, amely nem ártalmas az egészségre nézve, 100%-ban higiénikus és könnyedén tisztán tartható.

A tojás végén található "fül" alakú hajlékony kiemelkedések nagy segítséget nyújtanak a csikló stimulálásában. Mivel viszonylag hajlékony anyagból készül, tökéletesen illeszkedik a test alakjához, és körbeveszi a test legérzékenyebb pontját. A tojást mini vibrátornak vagy mellbimbó stimulálónak is használhatja, vagy pedig izgathatja vele az érzékeny erogén zónáit. 

A segédeszköz 8 rezgési és pulzációs fokozatot kínál, amelyeket a távirányító segítségével vezérelhet. A tojás és a távirányító 60 cm hosszú kábellel vannak összekötve egymással. A tojás erős motorral rendelkezik, ezért mindenkinek örömet fog okozni, akik szeretik az intenzív pulzálást. 
A zökkenőmentes működéshez 3x AAA elemre lesz szüksége, ezeket viszont a csomagolás nem tartalmazza. Ezért azt javasoljuk, hogy külön vásárolja meg azokat. 

A vibrotojás azok számára is alkalmas, akik fürdőzés közben szeretnek belekóstolni az erotikus játékokba. Akár teljesen víz alá is merítheti, mivel teljesen vízhatlan. Nem tesz kárt benne a vizes és a nedves környezet sem.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6434
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 11,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 2,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony felső rész
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 3 × AAA
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.