CalExotics bullet tölthető vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

CalExotics bullet tölthető vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 000 Ft
Ár:
9 690
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (12%)
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 890 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Erős teljesítmény / tölthető motor
  • 100%-ban vízhatlan használat
  • Utazásra is alkalmas diszkrét méret
Termékleírás
Ez a kicsi, diszkrét és nem feltűnő vibrotojás a luxus erotikus játékok összes vívmányát magába foglalja. 

Azt, hogy a tojást behatolásra fogja használni, vagy a mellbimbók, esetleg a csikló külső stimulálására, önre bízzuk. A vibrotojás semmiben sem fogja önt korlátozni, hanem csak beindítja a fantáziáját. A kissé lekerekített csúcsa szinte ösztönzi önt arra, hogy az összes erogén zónáját felfedezze vele.

A játék nem igényel semmilyen elemet, mivel a mellékelt USB kábel segítségével tölthető. A teljes feltöltés mindössze 30 percet vesz igénybe, miközben a legmagasabb sebesség használata során akár 70 percig is üzemel, a legalacsonyabb pulzációs fokozaton pedig akár két órán keresztül is működik.

Mint ahogy azt már említettük, a tojás nem csak egy sebességű rezgésmóddal rendelkezik. Három pulzációs fokozat közül választhat.
A vezérlése a játék alján található. A bekapcsoláshoz/kikapcsoláshoz 3 másodpercig tartsa lenyomva a szilikon érintőgombot.

A tojás teljesen vízhatlan, következmények nélkül képes megbirkózni a víz alá merítéssel. Tehát az intim pillanatok a tusolóban vagy a habfürdőzés közben szinte magától értetődőek. A termék vízhatlansága a tisztítást is megkönnyíti.

A kis mérete lehetővé teszi, hogy a tojást bárhová magával vigye, ahova csak akarja. Nem foglal sok helyet a kézitáskában vagy neszesszerben, így bárhol hű társa lehet, ahová csak magával viszi.  

Ez a tojás 9,5 cm-es. Ha azonban elnyerte a tetszését, de valami kisebbet keres, akkor a mini verzió CalExotics tölthető bullet Mini a megfelelő választás az ön számára.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6506
Szín: Ezüst
Hosszúság: 9,5 cm
Használható hosszúság: 7,5 cm
Átmérő: 1,7 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 3 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:
Kálmán
2021.12.28.
Horváth
2020.08.13.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.