FSoD Freed I've Got You vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

FSoD Freed I've Got You vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 49 000 Ft
Ár:
41 390
Ft
Megspórol: 7 610 Ft (16%)
PLUSZOK:
  • Eredeti Fifty Shades termék / legújabb Freed kokciólle
  • 8-féle rezgésmód / 12-féle rezgésintenzitás
  • USB töltés - elem nélküli használat
  • Vezeték nélküli távirányító
  • A vibrotojás 100%-ban vízhatlan
  • Erőteljes motor
  • Luxus minőségű, a szervezet számára biztonságos szilikon anyagból készült termék
  • Bővített tartalmú csomag
MÍNUSZOK:
  • A vibrotojás távirányítója nem vízhatlan
Termékleírás
Luxus minőségű és nagyon erőteljes, távvezérlésű vibrotojás az eredeti Fifty Shades Freed termékek kollekciójából - I've Got You.

Kiváló vibrotojás, amelyet egyedül vagy a partnerével együtt is használhat, otthon vagy akár diszkréten a nyilvánosság előtt. Behelyezheti a hüvelyébe, izgathatja vele a csiklóját vagy a mellbimbóit, egyszóval bármit, amit csak el tud képzelni.

A tojás luxus minőségű, puha szilikonból készült, amely garantálja a szervezete számára a biztonságos használatot. A felhasznált szilikonnak köszönhetően érzékeny hölgyek számára is alkalmas, vagy azok számára is, akiknél az alacsonyabb minőségű anyagok allergiás reakciókat váltanak ki.
Bársonyosan finom tapintású, nem ragad a bőrhöz, és ahhoz, hogy kényelmesen becsússzon a hüvely belsejébe, elegendő egy kis mennyiségű vízbázisú síkosító használata is.

A tojás behatolási hossza csaknem 9 cm, ami elegendő hosszúság ahhoz, ha például a G-pontját szeretné vele izgatni. Csak helyezze be, kapcsolja be a vezeték nélküli vezérlővel, és élvezze a tojás okozta örömöket.

Ez a szilikon tojás összesen 8-féle vibrációval (pulzációval) és 12 rezgésintenzitással rendelkezik, így minden hölgy megtalálja a neki leginkább megfelelő ritmust, amihez az adott pillanatban éppen kedve van.
Mivel a tojás távirányítású (nem kábellel csatlakozik a távvezérlőhöz), átadhatja magát a partnere kezébe, és hagyja, hogy ő játsszon önnel. Ráadásul mivel a tojás diszkréten csendes, a nyilvánosság előtt is játszhat önnel, miközben a tojás diszkréten el lesz rejtve önben.

Maga a tojás 100%-ban vízhatlan, fürdés közben is használhatja, de a távirányító nem vízhatlan, ezért ügyeljen rá, hogy ne érintkezzen vízzel!

A maximális feltöltéshez elegendő 120 perc a töltőn. Ezután a tojás összesen 60 percnyi élvezetet nyújt önnek, még a legerősebb szinten is!

A csomagban egy finom, zárható tasakot is talál, amiben biztonságosan tárolhatja a tojást. A terméket tárolás előtt mindig alaposan tisztítsa meg, majd kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett fertőtlenítő tisztítószerrel fertőtlenítse. Csak az alapos gondoskodással akadályozhatja meg, hogy a tasak belsejében elszaporodjanak a baktériumok, és a tasakról átterjednének a tojásra.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5754
Szín: Lila
Hosszúság: 14,5 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 8 féle vibráció / 12 intenzitású vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Robert
2020.02.12.
Krisztián
2019.12.26.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.