FSoG Relentless Vibrations távvezérlésű vastag vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

FSoG Relentless Vibrations távvezérlésű vastag vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
26 499
Ft
PLUSZOK:
  • Vezeték nélküli vezérlés / remek a páros vagy házon kívüli használatra
  • A klasszikus vibrotojásokkal ellentétben ez a tojás nagyobb méretű
  • Tölthető motor / nincs szükség elemek beszerzésére
  • Erős teljesítmény akár 60 percen át egyetlen bekapcsolásra
  • Tároló tasak a diszkrét és higiénikus tárolásához / utazásához
  • Eredeti Fifty Shades of Grey márkájú termék
Termékleírás
Egy újabb újdonság a Fifty Shades of Grey - A szürke 50 árnyalata márkától, Relentless Vibrations vezeték nélküli vibrotojás.

Az ezüst tojást mintha csak arra tervezték volna, hogy megfűszerezze a partnerével töltött intim pillanatokat. A vezeték nélküli vezérlés és az újratölthető motor kombinációjának köszönhetően kedvese nemcsak a hálószoba falai közt játszhat önnel... Például, próbálja ki, hogy nem ad ki egyetlen hangot sem, miközben az emberekkel teli, sötét mozi kellős közepén ül, és partnere gondoskodik a rezgések erejéről...

Ez a tojás a klasszikus tojásokkal ellentétben, vastagabb, kerekebb és teljes mértékben arra fogja önt ösztönözni, hogy behelyezze a hüvelyébe. A nagyobb méretének köszönhetően a rezgésekkel jobban meg tudja célozni a G-pontot, és intenzívebben stimulálja azt. Az eltávolításra szolgáló praktikus zsinór is nagyon jó szolgálatot tesz a csikló vagy a mellbimbók stimulálása közben is. Fűzze bele az ujjait, és a vibráló tojás így egyszerűbben a helyén marad, és ön pontosabban be tudja célozni a rezgéseket. Az extra élvezetet a rezgések és stimuláló gél kombinációjával élheti át, amit közvetlenül a csiklóra kell felvinni.

A tojás motorja újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet a dobozban található USB-kábel segítségével tud feltölteni. Éppen a töltésnek köszönhetően érhet el olyan teljesítmény és erőt, amit az elemekre működő szexuális segédeszközökkel soha nem érhetne el, és ezzel egyúttal kiküszöböli az elemek újbóli vásárlását is.
Teljesen feltöltve a motor akár 60 percig is vibrálhat, egyetlen feltöltésre. Ezt 2 óra töltési idővel érheti el.

A tojás 10 vibrációs ritmussal és 6 rezgésintenzitás-fokozattal rendelkezik. A test 100%-ban vízhatlan, így akár a víz alá merítve is használhatja. A távirányító a rezgések intenzitásának fokozására és csökkentésére szolgál, a tojáson lévő gombbal pedig kiválaszthatja a vibrálás ritmusát.

A csomag egy átlátszatlan szatén tároló tasakot is tartalmaz. Ne felejtse el alaposan megtisztítani és 100%-osan kifertőtleníteni a tojást egy szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószerrel, mielőtt beletenné a vibrotojást a tasakba. Ellenkező esetben belülről beszennyezheti a tasakot, és a többszörös használatával a baktériumokat átviheti az intim területekre is.

Ha ez a tojás elnyerte tetszését, akkor egy szűkebb verzióban is megtalálhatja nálunk: FSoG Relentless Vibrations Bullet hosszúkás vibrotojás.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6775
Hosszúság: 16,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 3,6 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 6 sebesség + 10 vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...