10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

I'm so Eggcited pulzáló vibráló tojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

I'm so Eggcited pulzáló vibráló tojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 995
Ft
PLUSZOK:
  • A pulzálás az ujjmozgást utánozza
  • G-pont stimuláció
  • A tojás vízálló
Termékleírás
ToyJoy I'm So Eggcited újratölthető vibráló tojás egyedi pulzáló technológiával és távirányítóval

Az I'm So Eggcited technológia hűen utánozza az ujj hüvelyben történő "kopogtatását". Ez a mozgás kellemes módon stimulálja a G-pontot is. A játék részeként a tojást a csiklóra vagy más erogén zónákra is helyezheti.
Az újratölthető motor rendkívül erős, 6 pulzáló üzemmóddal és 2 sebességgel.
Az üzemmódokat közvetlenül a tojáson vagy a távirányítóval válthatja. A távirányítót megtarthatja, vagy odaadhatja a partnerének. 

A türkizkék tojást szilikon borítja, amely rendkívül puha és kellemes tapintású. Az ezüstözött ABS műanyag alkatrészek kiváló minőségűek, és az egész tojás 100%-ban biztonságos. A szilikon húzózsinór megkönnyíti a tojás eltávolítását. Nem porózus, így könnyen tisztán tartható.

A tojás vízálló, és mindenképpen a pihentető fürdők részévé kell válnia. Egy fürdőkád vagy pezsgőfürdő nem jelent számára problémát. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, az a távirányító. Nem a vízbe való.

Az I'm so Eggcited Egg egy kábellel újratölthető, és 60 perc alatt teljesen feltölthető. A vezérlőhöz CR2032 elemre van szükség. Ez utóbbi már be van helyezve a vezérlőbe, csak távolítsa el a védőpapírt, és máris kezdheti a tesztelést.

A ToyJoy Happiness kollekciójából a szexshopunkban talál egy tojást forgó technológiával, egy vibráló tojást fel-le mozgással, vagy egy tojást belső gyöngyforgatással.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8315
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Strukturált
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...