Je Joue Mimi Soft csiklóvibrátor dübörgő rezgésekkel fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Je Joue Mimi Soft csiklóvibrátor dübörgő rezgésekkel fekete

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
38 995
Ft
PLUSZOK:
  • A teljes csiklóizgató területe használható
  • Szóló erotikus pillanatokhoz, de páros szexhez is használható
  • Dübörgő és mély rezgések
  • Rendkívül csendes működés
  • Ajándéknak is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Joue Mimi egy ékszer a ráhelyezhető vibrátorok között. Mélyen dübörgő rezgései csodákat tesznek önnel.

A mini stimulátor egyedülálló kialakítással rendelkezik. A Mimi egyszerre gyönyörű, diszkrét és praktikus.

A stimulátor oldalai lekerekítettek, de keskenyek. Ez helyet biztosít a célzott pontstimulációhoz. A lekerekített hegyével így közvetlenül és célzottan ingerelheti a csiklót vagy a mellbimbót. A lekerekített oldalak lehetőséget adnak arra is, hogy nagyobb nyomást gyakoroljon, és ne okozzon fájdalmat. Csak egy egyedülálló zümmögő élvezetet...

Ha azonban a stimulátort a lapos oldallal helyezi a testéhez, akkor egyszerre stimulálja az egész területet, mint például a gátat vagy a teljes hüvelyi bejáratot.

A fekete Mimi ráhelyezhető vibrátor jól esik a kézbe, különösen egy apró női kézbe. És mivel lapos, elfér két test között, így mindkét partner számára stimulációt biztosít, miközben senkit sem nyom sehol. Tökéletes!

A Mimi Stimulátor használható teljes teste 9 x 5 x 2,5 cm-es.

Hét rezgési mód közül választhat, és mindegyiket akár 5-ször is felgyorsíthatja. Ez összesen 35 lehetőséget jelent. Az üzemmódokat és az üzemmódok intenzitását egymástól függetlenül kapcsolhatja, ami nagy előny. 

A motor erős, alacsony frekvencián rezeg. Ez pedig mélyen dübörgő rezgéseket jelent, nem zümmögő csiklandozásokat. A motor erős, de mégis csendes. Ez tényleg az egyik legcsendesebb szexuális játék a piacon.

A Je Joue- Mimi stimulátor fekete, lekerekített teste szuper puha szilikonból készült. Ezt az allergiások, de az extra érzékeny nők is értékelni fogják. Akár az anyagra, akár a felületre. Érintésre az egész csiklóvibrátor rendkívül puha. Élvezet megérinteni.

Bármelyik erogén zóna pontszerű stimulálását élvezheti még a víz alatt is - a Mimi csiklóizgtó vízálló.

Az USB-kábelnek köszönhetően, amelyet a gyönyörű dizájnos csomagolásban talál, többé nem kell elemeket vásárolnia. Töltse fel szexi kincsét, mielőtt először használná. A Mimi stimulátor kevesebb mint 2 óra alatt feltöltődik. Rögtön utána 2 órán át tartó tesztelésre indulhat.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8725
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Tömeg: 100 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7-féle vibráció x 5 gyorsítási lehetőség
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó: Je Joue

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...