Lelo Lyla 2 - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Lyla 2 - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Fekete Lila
Ár:
60 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
200 ml-es vízbázisú síkosító a szexuális segédeszközökre, közösülésre és óvszerre
Just Glide vízbázisú síkosító 200 ml 3 895 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX7222

PLUSZOK:
  • 50%-kal erősebb motor
  • 3x nagyobb hatótávolság - távvezérlés akár 30 m távolságból
  • SenseMotion technológia
  • Csúcsminőségű 100% szilikon
  • Tölthető = erős teljesítmény
  • Luxus termék, ajándéknak is alkalmas
MÍNUSZOK:
  • Magasabb ár
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Utolsó 4 darab készleten!
Termékleírás
A Lelo Lyla 2 az első pillantásra diszkrétnek tűnő vibrotojás második generációja, amely a csomagolásával, az anyagával, a kiegészítőivel és az innovatív funkcióival hívja fel magára a figyelmet. Ezek a tulajdonságok a Lelo Lylát a TOP szexuális segédeszközök közé sorolják.

Az előző verzióhoz képest a motor teljesítménye 50%-kal nőtt. Ha valami olyat keres, ami igazán erősen vibrál, akkor a Lelo Lyla 2 a megfelelő választás.
A távirányító háromszor nagyobb hatótávolsággal rendelkezik, és akár 30 m-es távolságból is irányíthatja vele a tojást. A SenseMotion funkció lehetővé teszi, hogy folyamatos billentéssel meg tudja változtatni a rezgések intenzitását és típusát.
A tojás 8 rezgésmóddal rendelkezik. Ebből 6 klasszikus - lüktető, fokozódó, csökkenő, gyenge, erős, véletlenszerű. A másik kettő a legújabb Sense Motion technológián alapul. Ezeket most bemutatjuk önnek:

1. mód - változtassa meg a vibrációk intenzitást a vezeték nélküli vezérlő billentésével
Az alap, vízszintes helyzet gyengébb rezgéseket eredményez. A vezérlő forgatásakor a rezgések fokozatosan nőnek. A tojás és a vezérlő is gyorsan és pontosan reagál, ami új lehetőségeket kínál önnek és partnerének az erotikus játékok közben. Helyezze magát kényelembe és hagyja, hogy a partnere játsszon önnel. Idővel rá fog jönni, hogy mi a jó érzés önnek. Ráadásul a vezérlő ugyanúgy rezeg, mint a tojás, így a partnere pontosan tudni fogja, hogy ön mit érez.

2. mód - a rezgésintenzitás szabályozása mozgatással és körkörös forgatással
A második rezgésmód az elsőhöz hasonló, de a rezgések attól függően változnak, hogy a vezérlő hogyan rázkódik, vagy éppen körkörösen forog. Minél gyorsabban mozgatja a vezérlőt, annál nagyobb élvezetben lesz része.

A tojás mérete 80 x 33 x 32 mm, a súlya pedig 36 gramm. A 100%-os orvosi szilikon anyagnak köszönhetően a vibrotojás teljesen biztonságos az érzékeny bőrrel és nyálkahártyával rendelkező nők számára.
A töltés kb. 2 órát vesz igénybe, és ön ugyanúgy 2 órán keresztül élvezheti a megszakítás nélküli gyönyört.
Jó hír, hogy beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik, amely a csomag részét képezi, így már soha többé nem kell keresnie az elemeket.
Ahhoz, hogy egy termék tökéletes legyen, vízállónak és csendesnek kell lennie. A Lelo Lyla 2 természetesen ezekkel a tulajdonságokkal is rendelkezik.

A vezeték nélküli vezérlő működtetéséhez 2 x AAA elem szükséges, amelyek nem találhatók meg a csomagban, de szexshopunkban külön megvásárolhatók.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7222
Hosszúság: 8,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Tömeg: 36 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 6 féle vibráció
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...