Magic Motion - Magic Vini Lite vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Magic Motion - Magic Vini Lite vibrotojás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • Több mint 20 rezgési mód / csendes működés
  • Újratölthető motor / erős teljesítmény
  • Az akkumulátor élettartama akár 75 perc is lehet egy teljes feltöltéssel
  • A szilikon anyag nagyon érzékeny intim nyálkahártyára is alkalmas
4,5
2 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy játékos és nem feltűnő vibrotojás, ami egyszer csak egy olyan mágikus szerkezetté alakul át, ami elhozza önnek a kívánt gyönyört! Extra erős teljesítmény, vibrációk széles választéka, puha szilikon anyag - ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően azonnal bele fog szeretni a Magic Vini Lite-ba!

A vibrotojás tölthető, és egyetlen feltöltésre akár 75 percen át tartó izgatást nyújt önnek. A működéshez nincs szükség elemre. A rezgéseket a szilikon "zsinór" alján található gomb segítségével szabályozhatja. A kapcsoló ennek köszönhetően mindig kéznél van és könnyedén elérhető.

A motor teljesítménye azonnal nagy meglepetést fog okozni. 20 vibrációs mód közül választhat - folyamatos rezgések, pulzálás, váltakozó intenzitású vibrációk stb... Az intenzív rezgések még az igényesebb nőket is kielégítik, és a vibrotojásnak kétségtelenül nagy előnye a csendes működése. A tojás így diszkrét segédeszközzé válik, amelyet anélkül használhat, hogy félnie kellene attól, hogy a szomszédok vagy a szobatársak meghallják. :)

A tojás egy olyan higiénikus segédeszköz, amelyet könnyen tisztán lehet tartani. A puha szilikon felületet nemcsak a bevezetésekor, hanem a tisztítás során is értékelni fogja. Mivel ez egy 100%-ban ártalmatlan anyag az egészségre nézve, a tojást tiszta vízzel és szexuális segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőszerrel könnyedén megszabadíthatja a szennyeződésektől és baktériumoktól.

A tojás mérete lehetővé teszi, hogy kísérletezzen képességeivel és funkcióival. A G-pont izgatásán kívül a Kegel-gyakorlatok elvégzésére, csikló stimulálására, mellbimbók vagy teste más erogén zónáinak az izgatására is használhatja.

Nyisson ajtót a sikamlós fantázia világába, és fedezze fel az ismeretlent!

A tojás mérete: 27 x 37 x 95 mm

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Brezsnyik
Értékelve: 2022.10.28.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Péter
Értékelve: 2020.02.13.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6643
Hosszúság: 23,7 cm
Használható hosszúság: 9,5 cm
Átmérő: 3,7 cm
Tömeg: 58 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 20 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...