Power Pocket Chris rezgő tojás kiemelkedésekkel

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Power Pocket Chris rezgő tojás kiemelkedésekkel

2 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
10 995
Ft
PLUSZOK:
  • Extra stimuláció a tojás felszínén lévő kiemelkedésekkel
  • USB-s újratölthető tojás
  • A távirányító hatótávolsága legfeljebb 20 méter
  • Szilikon felület
Termékleírás
Sima szilikon vibráló Power Pocket Chris tojás. A tojás szilikonból készült, felületén számos kis stimuláló kiemelkedéssel rendelkezik, az erogén zónák intenzívebb stimulálása érdekében, és húzózsinórral befejezve. A tojást egy benne elrejtett USB-csatlakozó tölti fel, amelyhez a tojás arany részének lecsavarásával lehet hozzáférni. A tojás kialakítása vízálló, a kádban vagy zuhanyzóban is használhatja. Ha vízben használja, a vibrációs módokat a tojáson lévő gombbal kapcsolja, nem a vezérlővel - ez nem vízálló.

A távirányító egy praktikus hurokkal is rendelkezik, így például a csuklójára akaszthatja. A vezérlővel válthat a különböző rezgési módok között. Összesen 10 különböző rezgés, lüktetés vagy eszkaláció létezik.
A távirányító előnye, hogy hatótávolsága akár 20 méter is lehet. Ez lehetővé teszi, hogy a tojást az otthonán kívül is használhassa, és így feldobja a partnerével közös pillanatokat.

A távirányítót egy elem táplálja, amelyet a gyártó a csomagban mellékel.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Varga
2022.11.22.
Ferenc
2022.03.14.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7624
Hosszúság: 9,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 10 mód
Vezérlés: Távirányítás
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.