Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Revel Winx újratölthető vezeték nélküli vibráló tojás rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Revel Winx újratölthető vezeték nélküli vibráló tojás rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 995
Ft
PLUSZOK:
  • Luxus kinézetű dizájn
  • Erős rezgések
  • Akár 12 rezgésmód
  • A távirányító hatótávolsága 6 méter
  • A távirányító a falon keresztül is működik
MÍNUSZOK:
  • A távirányító nem vízálló
  • Nehezebb kicserélni az elemeket
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Népszerű erotikus eszköz gyönyörű színes kivitelben. Vibráló tojás Revel Winx erős rezgésekkel, amelyeket Ön vagy partnere a távirányítóval vezérelhet.

A vibráló tojás klasszikus méretekkel rendelkezik, amelyek a legtöbb nőnek megfelelnek. Felületén finom barázdákkal rendelkezik, amelyek további stimulációt biztosítanak a hüvely belsejének. A tojás végén van egy szilikonzsinór, amely megkönnyíti a kihúzását.

A fényűző megjelenésű tojás 12 rezgési módot kínál, amelyek rendkívül erősek. Az üzemmódokat közvetlenül a tojáson is megváltoztathatja, de nem sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Határozottan kényelmesebb a rezgéseket a távirányítóval vezérelni. 
Abban az esetben, ha átadja az irányítást a partnerének, ő érintés nélkül is orgazmusrobbanáshoz vezetheti. A távirányító hatótávolsága 6 méter, és a falon keresztül is működik.

A vezérlővel ellátott tojás felületét puha szilikon borítja, kiváló minőségű ABS műanyaggal kombinálva. A húzózsinór is szilikon, a baktériumok sokkal kevésbé halmozódnak fel rajta, mint a klasszikus szövet húzózsinóron. 

A tojást a mellékelt kábellel töltheti fel, a vezérlőhöz egy CR2032 elemre van szüksége. Az új termék esetében az elem már a távirányítóban van, ne aggódjon a cseréje miatt. A fedelet körömmel óvatosan meg kell nyomni. Ezután csak válassza el teljesen a felső részt az aljától. Az elem cseréje után csak rögzítse vissza a felső részt, és kész. 

A tojás vízálló, akár a zuhany alatt is élvezheti. A vezérlés nem vízálló, így ha a zuhany alatt szeretné élvezni, hagyja a vezérlést a partnerére, aki kint megvárja :)

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8314
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 2,7 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Vibrálás: 12 féle vibráció
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...