Sunny Side Up And Down vibráló tojás fel-le mozgással

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sunny Side Up And Down vibráló tojás fel-le mozgással

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 995
Ft
PLUSZOK:
  • Fel-le mozgás technológia
  • Távirányítóval
  • A tojás vízálló
MÍNUSZOK:
  • A vezérlő nem vízálló
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Sunny Side Up And Down tojás fel-le mozgással gondoskodik az izgalmas hüvelyi masszázsról. A vezérlő lehetővé teszi, hogy kényelmesen váltson üzemmódot, vagy adja az élvezetet partnere kezébe.

A tojás felszínén ráncok vannak, amelyek felfelé és lefelé húzódnak. A tojás így megnagyobbodik és összezsugorodik, utánozva a hüvelybe való behatolást.

Az újratölthető motor rendkívül erős, 6 pulzáló üzemmóddal és 2 sebességgel.
Az üzemmódokat közvetlenül a tojáson vagy a távirányítóval válthatja. A távirányítót megtarthatja, vagy odaadhatja a partnerének. 

A rózsaszín tojást szilikon borítja, amely rendkívül puha és kellemes tapintású. Az ezüstözött ABS műanyag alkatrészek kiváló minőségűek, és az egész tojás 100%-ban biztonságos. A szilikon húzózsinór megkönnyíti a tojás eltávolítását. Nem porózus, így könnyen tisztán tartható.

A tojás vízálló, és mindenképpen a pihentető fürdők részévé kell válnia. Egy fürdőkád vagy pezsgőfürdő nem jelent számára problémát. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, az a távirányító. Nem a vízbe való.

A tojás egy kábellel újratölthető, és 60 perc alatt teljesen feltölthető. A vezérlőhöz CR2032 elemre van szükség. Ez utóbbi már be van helyezve a vezérlőbe, csak távolítsa el a védőpapírt, és máris kezdheti a tesztelést.

A ToyJoy Happiness kollekciójából a szexshopunkban talál egy tojást forgó technológiával, egy pulzáló tojást, vagy egy tojást belső gyöngyforgatással.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8316
Hosszúság: 17,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Átmérő: 3,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...