WE-Vibe Jive távirányítós vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

WE-Vibe Jive távirányítós vibrotojás

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
45 495
Ft
1,0
1 értékelés alapján
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A We-Vibe Jive egy kivételes vibrotojás, amelyet az igényes hölgyek vagy párok számára terveztek, akik újfajta modern erotikus szórakozást szeretnének átélni.

A We-Vibe Jive alapvető jellemzői közé tartozik - vízhatlanság, rengeteg rezgéstípus, 100%-os orvosi szilikon és az okostelefon-alkalmazás, amelynek köszönhetően a tojás bármilyen távolságból irányítható (akár kontinensek között is). A Jive csendes, diszkrét és erőteljes motorral rendelkezik. Egyszerűen minden megvan benne, ami egy vibrotojástól elvárható.

HOGYAN MŰKÖDIK A JIVE?

A We-Vibe vibrotojást úgy tervezték, hogy ne csak otthon, hanem kint a szabadban, a munkahelyén, üzletben, takarítás közben vagy bárhol használhassa, ahol éppen kedve tartja.
A tojás kellemes orvosi szilikonból készült. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem nyom és kényelmesen "illeszkedik" a hüvelybe.

A hüvelybe helyezés után csak kapcsolja be, és már élvezheti is az izgató stimulációt. A mobil applikációnak köszönhetően nagyon egyszerűen és kényelmesen tud váltani a vibrációs módok között, vagy esetleg ki is kapcsolhatja a tojást.

Ha nem szeretné használni az applikációt, a vibrotojást a "zsinóron" található gomb segítségével is vezérelheti.

HATÓTÁVOLSÁG

Ennek a vibrotojásnak az egyik legfontosabb funkciója a hatótávolság. A We-Vibe Jive kétféle telefonos vezérlést tesz lehetővé.

Az egyik Bluetooth-on keresztül, ahol kb. 3 méteres távolságból vezérelhető (akár a falon keresztül is). Ez abban az esetben megfelelő, ha saját maga irányítja a tojást, vagy pedig a partnere a lakáson belül.

A második vezérléstípus wifin keresztül történik. Párosítsa a tojást a telefonnal a már telepített We-Connect applikáció segítségével, majd kapcsolja be ugyanezt az applikációt a másik telefonon is. A tojás csatlakozik a telefonokhoz, és ön élvezheti a vezeték nélküli, távirányítású vibrációkat, bármilyen messze is legyenek egymástól, akár egy másik kontinensről is.

Akkor sem kell félnie a kapcsolat beállításától, ha ön kevésbé jártas a technikában. Csak töltse le a fent említett applikációt, amely néhány egyszerű lépésen keresztül végigvezeti önt a beállításokon. Ezt követően ezeket a beállításokat egy kattintással elmentheti a későbbi használatra.

töltés

A Jive beépített akkumulátorral rendelkezik, tehát már soha többé nem kell kivennie az elemeket a tévé távirányítójából.. Egyszerűen csak csatlakoztassa az USB-kábelhez vagy a mobiltelefonja töltőjéhez, és töltse fel.
A töltés kb. 2 órát vesz igénybe, ezt követően kb. 90 percig használhatja a tojást.

Az ebbe a kategóriába tartozó szexuális segédeszközök esetében a tökéletes vízhatlanság magától értetődő. Gond nélkül használhatja a tojást a fürdőben, az uszodában, a pezsgőfürdőben stb.

SíkosítÁS és karbantartás

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a terméket, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Recenziók (1)
Levente
Értékelve: 2019.08.25.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
10 centiről már elveszti a jelet
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5768
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...