10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Lelo Sila csiklóizgató lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sila csiklóizgató lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Lila Rózsaszín %
Ár:
61 995
Ft
Jól jöhet Önnek:
JO for her Arctic hűsítő, stimuláló gél nőknek a hüvelyi területre.
JO FOR HER Arctic MAX - Cooling Tingling hűsítő bizsergető csiklóstimuláló gél 8 495 Ft
30 ml-es Viagel nőknek a minőségi orgazmus eléréséhez köszönhetően a jobb véráramlásnak a nemi szervekben
Viagel nőknek 30 ml 4 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük hétfőn.

PLUSZOK:
  • Nagy méretű, mély szívótölcsér - nagyobb csiklóra is
  • Rugalmas nyílás, amely alkalmazkodik az ívekhez, és használat közben nem szorít
  • Érintés nélkül kényezteti a csiklót
  • Erős motor / csendes, diszkrét működés
  • Újratölthető, elemek vásárlása nélkül
  • Extra puha orvosi minőségű szilikon / nem okoz irritációt
  • 100% vízálló kialakítás, alkalmas a víz alá merítésre
  • Diszkrét tároló táska a csomagolásban
Termékleírás
A Lelo márka egyesíti az eleganciát, a minőséget, a luxust és az élvezetet. Ezúttal ezeket a tulajdonságokat egy Sila nevű, érintésmentes csiklóizgatóba fordította le. Ez az elegáns szexuális játék első pillantásra megnyeri a megjelenésével. Már az első próbálkozásnál annyira meg fogja szeretni, hogy ki sem akarja majd venni a kezéből! 

A Lelo márkától a népszerű Sona érintésmentes csikló stimulátorokat is megtalálja kínálatunkban. De miben különbözik a Lelo Sila? A különbség első pillantásra az alakjában, de főleg a nagyobb nyílásában rejlik.

A Lelo Sila elsősorban alkalmas minden olyan nő számára, akinek nagyobb a csiklója, és a kisebb nyílású klasszikus stimulátorok nem elégítik ki őket. A Lelo Sila nyílása nagyobb és mélyebb is. Az egész alakja jobban alkalmazkodik a tenyerébe. Ugyanakkor maga a csiklónyílás rugalmas, és nem nyomja majd használat közben.

A LELO SILA ÉRINTÉSMENTES STIMULÁTOR HASZNÁLATA

Minden használat előtt alaposan mossa és fertőtlenítse a stimulátort. Csak ezután válik használatra készé minden egyes erotikus eszköz. Ezután a szeméremajkak széthúzásával, hagyja, hogy a csikló kicsússzon, és helyezze a szívó tölcsért csiklójára. Csak a csiklóhoz való rögzítés után kapcsolja be a stimulátort, és válasszon a hanghullámok módjai közül.

A stimulátor motorja újratölthető, diszkréten csendes és erőteljes teljesítményt nyújt. Teljes teljesítményéhez mindössze 2 órán át kell töltenie. Orvosi minőségű szilikonból készült, selymesen puha érzést kelt, amikor a bőréhez ér. A kialakítás teljesen vízálló.

8 stimulációs mód közül választhat, amelyek mindegyikénél a + és - gombokkal növelheti vagy csökkentheti az erejét. Így kiválaszthatja a megfelelő intenzitású élvezetet. A vezérlés egyszerű és intuitív a stimulátor hátulján található 3 gombbal. Ráadásul, amikor kikapcsolja a Lelo Silát a kedvenc beállításánál, ez a beállítás megmarad! Amikor újra bekapcsolja, elindul a kedvenc módja. Ráadásul, ha a funkcióit egy csiklóstimuláló géllel kombinálja, garantált orgazmusa nem fog sokáig váratni magára!

A csomagolás nagyon luxus, tökéletes választás szexi ajándékként egy nőnek. A tároláshoz egy átlátszatlan bársony tasakot is talál. Javasoljuk, hogy alaposan tisztítsa és fertőtlenítse az erotikus segédeszközt, mielőtt a tasakba teszi, hogy a baktériumok ne kerüljenek a tasakba.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7680
Hosszúság: 7,5 cm
Tömeg: 105 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj: <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...