10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Lelo Sona 2 csiklóizgató lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sona 2 csiklóizgató lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
38 995
Ft
PLUSZOK:
  • Extra puha szilikon
  • 12 lüktető mód, 12 intenzitási szinten
  • Akár 75%-kal nagyobb szívóerő, mint az előző modellnél
  • 2,3 cm széles szívónyílás
  • Golden A'Design Award díjazás
Termékleírás
Ha azt szeretné, hogy a csúcspontja erősebb legyen, mint valaha, a LELO SONA™ 2 a legjobb választás. A SenSonic technológiát használja, hogy minden eddiginél jobban stimulálja a csiklót, így készüljön fel egy teljesen új típusú orgazmus megtapasztalására!

A Sona 2 egy egyedülálló csiklóizgató hanghullámokkal, és az "egyeshez" képest lágyabb, mélyebb és nagyobb szívónyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hanghullámok nagyobb területen való eloszlását. A nyílás 2,3 cm széles, így nemcsak a csiklót, hanem a környezetét is stimulálja. Néhány érzékeny csiklóval rendelkező nő számára az elődje túl erős volt, mivel kevesebb rezgési móddal rendelkezett, ezért a LELO úgy döntött, hogy megalkotja a Sona 2-t, ahol a teljesítményt 12 módra osztotta szét, így minden nő kiválaszthatja a sajátját. 

Ez a luxus termék szilikonból készült, amely nemcsak gyengéd a bőrhöz, hanem úgy tervezték, hogy elnyelje a hanghullámokat, és továbbítsa őket vissza a csiklóhoz a mélyebb érzés érdekében.

A Sona vízálló is, így a kádba vagy a zuhany alá is beviheti. 

HASZNÁLATA:
Formájának és méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és könnyen használható. A bekapcsoláshoz nyomja meg egyszerre a + és - gombot, amíg a kis LED-lámpa fel nem gyullad. Nyomja meg a + és - gombot az intenzitásának csökkentéséhez vagy növeléséhez, és a középső gombbal válthat az üzemmódok között. USB-kábellel 2 órán keresztül feltölthető. Egy teljes feltöltés után akár 1 órán át is élvezheti.

Ideális, ha a kellemesebb érzés érdekében egy kis síkosítót alkalmazunk a csiklóra és a környékére. Ezután kapcsolja be és helyezze Sona-t a csiklóra vagy mellé, ha a közvetlen érintkezés túl intenzív az ön számára az első alkalommal. Stimulálja a csiklót, amíg érzékeny nem lesz, vagy amíg el nem éri az orgazmust. Ne féljen szünetet tartani, ha az intenzitás túl erős lesz. Az orgazmus néha nagyon gyorsan bekövetkezik ezzel a fajta stimulációval, így kellemesen meg fog lepődni :)

CSOMAG TARTALMA:
Lelo Sona 2, szatén tároló tasak, USB töltőkábel, garanciajegy, részletes használati utasítás

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Fábián
2022.04.06.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7610
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 12 mód
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Érintős
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...