15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Lelo Sona Cruise - rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sona Cruise - rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 57 600 Ft
Ár:
38 390
Ft
Megspórol: 19 210 Ft (33%)
Jól jöhet Önnek:
Stimuláló gél a csiklóra nők számára, a csikló érzékenységének növelésére, a jobb vérellátás érdekében és az erősebb orgazmus elérésért 40 ml-es kiszerelésben.
Lust Lady Explosion 40 ml 3 790 Ft
Speciális csiklóstimuláló gél Durex Intense Orgasmic az orgazmus intenzitásának fokozására
Durex Intense Orgasmic gél 10 ml 5 590 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • A SONA Classic továbbfejlesztett változata
  • Különleges szexuális segédeszköz
  • Erős teljesítmény
  • 100%-ban vízhatlan
  • Szilikon anyag
  • Tölthető - Elemek használata nélkül
  • Luxus termék
  • Bővített tartalmú csomag
Termékleírás
A SONA CRUISE az egyedülálló csikló- és hüvelystimuláló - a LELO márkától származó klasszikus SONA - továbbfejlesztett változata. A nagyszerű és intenzív orgazmus elérése érdekében olyan hanghullámokat és impulzusokat használ, amelyek intelligens funkcióval vannak kiegészítve. És hogy ez mit is jelent? 
Ha használat közben a SONA CRUISE érzékeli, hogy teljesen a csiklójára helyezte, és ezzel lezárta az irritáló lyukat, akkor tudja, hogy ez most igazán nagyszerű, és legfeljebb 2 másodperc múlva jelentősen és érezhetően növeli a teljesítményét. Az izgatás hirtelen növekedése nem áll le, hacsak ön nem dönt úgy!
A SONA CRUISE a hanghullámok által okozott rezgések elvén működik. Ez ugyanaz az érzés, mint amikor egy nagy hangszóró mellett áll, és érzi a testén áthaladó rezgéseket....
 
A SONA CRUISE finom, bársonyos tapintású szilikonból készül, aminek köszönhetően teljesen biztonságos és ártalmatlan a test számára. 8 vibrációs mód közül választhat, amelyek intenzitását külön tudja szabályozni. A SONA CRUISE a tölthető motornak köszönhetően bármikor készen áll arra, hogy erőteljes teljesítményt nyújtson. Ráadásul ez egy egyszeri befektetés, mert már soha többé nem fog kelleni elemeket vásárolnia. A teljes feltöltés után még a legmagasabb fokozaton is akár 1 órán át használhatja!
 
A 100%-os vízhatlanságának köszönhetően nyugodtan együtt is fürödhetnek :)
 
A csomag egy nem áttetsző tároló tasakot is tartalmaz, aminek köszönhetően ezt a varázslatos szexuális segédeszközt diszkréten magával viheti akár kirándulásra is. 

HASZNÁLAT ELŐTT

A SONA CRUISE-t először alaposan mossa meg meleg szappanos vízzel. Az érzékenyebb hölgyek számára fertőtlenítő tisztítószer használatát javasoljuk. Ezután töltse fel. A töltés 2 órát vesz igénybe, ezután a készülék használatra készen áll.

VEZÉRLÉS

A készüléket a "+" gomb megnyomásával kapcsolja be, az egyes vibrációs módok közül a közepén elhelyezett különálló gomb segítségével válogathat, az intenzitást pedig a "+ /-" gombok segítségével szabályozhatja.
A SONA CRUISE kikapcsolásához tartsa lenyomva a "-" gombot.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5671
Szín: Rózsaszín
Hosszúság: 11,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj max. 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Mark
2019.11.07.
A menyasszonyom imadja!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.