Satisfyer Cutie Heart pulzáló és vibráló stimuláló kék

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Cutie Heart pulzáló és vibráló stimuláló kék

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
14 499
Ft
PLUSZOK:
  • Kombinálja a nyomáshullámokat + rezgéseket az extra élvezet érdekében
  • Összesen akár 132 élvezeti mód kombináció
  • 2 külön vezérelhető motor
Termékleírás
Vibráló szív alakú stimulátor a Satisfyer-től a Cutie Heart dizájnban.

Az aranyos dizájnt az Air Pulse funkció kíséri, amely a nyomáshullámok és pulzációk kombinációja. És teljesen érintésmentes! Ráadásul ez a rendszer akár 12 rezgésmód-beállítással is rendelkezik. A légstimuláció 11 típust kínál, amelyek együttesen akár 132 édes élvezeti kombinációt is létrehozhatnak, csak az Ön ízlése szerint. 
Emellett megpróbálhat egy stimuláló gélt vagy krémet felvinni a csiklóra, hogy még érzékenyebbé tegye a csiklót. 
Mindegyik motor külön vezérlőgombbal rendelkezik. Az alsó gomb a nyomáshullámokat szabályozza, a felső pedig a rezgési módokat.
A nagy lyuk, amelybe a csiklóját behelyezi, biztosítja a megfelelő bekerítést még akkor is, ha a csiklója a nagyobbak közé tartozik. 

A stimulátor a csomagban található mágneses USB-csatlakozó segítségével újratölthető. A töltésnek köszönhetően olyan intenzív élvezetet érhet el ezzel az erotikus eszközzel, amelyet egy elemes termék ritkán tud adni.

A vízálló kialakításnak köszönhetően könnyen karbantartható, így a Satisfyer mindig 100%-os higiéniai tisztaságot biztosít. Mi több, ennek a kialakításnak köszönhetően a szívstimulátort nyugodtan beviheti a kádba, a zuhanyzóba vagy a jacuzziba, és ott együtt játszhatnak.

A Cutie Heart még alapmódban is majdnem hangtalanul működik, ráadásul kiválaszthatja az úgynevezett "suttogó" üzemmódot is.
A szilikon, amelyből a Cutie Heart vibrátor készült, puha, lágy, kellemes tapintású és természetesen hipoallergén. Nincs illata vagy szaga, és gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Erika
2022.10.27.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8019
Hosszúság: 7,8 cm
Átmérő: 7,6 cm
Tömeg: 89 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 11 nyomáshullám-mód + 12 rezgésmód
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 3 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.