Satisfyer One Night Stand

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer One Night Stand

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 7 200 Ft
Ár:
5 490
Ft
Megspórol: 1 710 Ft (24%)
PLUSZOK:
  • A csikló érintésmentes stimulálása nyomáshullámokkal
  • Ár / minőség / teljesítmény arány
  • Tesztelésre alkalmas egyszerű használat, a Satisfyer drágább változatának megvásárlása előtt
  • Kézitáskába / utazáshoz alkalmas diszkrét méret
Termékleírás
Ez a stimuláló minden olyan nő számára készült, akik már hallottak a csikló egyedi, érintésmentes stimulálásáról, de nem tudták eldönteni, hogy egy ilyen segédeszköz az igazi lenne-e a számukra. A Satisfyer márka piacra dobta a One Night Stand verziót, ami arra szolgál, hogy felfedezze vele a gyönyört, amit az érintésmentes csiklóstimulálók drágább változataival élhet meg.

A stimuláló beépített akkumulátorral rendelkezik, ami 35 percig működik. A legérzékenyebbeknek ez akár 35 orgazmust jelenthet 35 perc alatt! És a kevésbé érzékenyek is megtapasztalják az orgazmust, csak egy kicsit tovább fog tartani.

A One Night Stand 4 intenzitással rendelkezik a csikló stimulálására, amit a stimuláló alján található gomb segítségével irányíthat. Minden egyes gombnyomással megváltoztathatja a nyomáshullámok erősségét. A stimuláló ABS műanyagból készült, de a csikló számára kialakított nyílást önmagában egy extra gyengéd antiallergén szilikon alkotja.

A még jobb eredmény elérése érdekében dörzsölje be a csiklót stimuláló géllel, ami megnöveli annak érzékenységét, és az orgazmus még gyorsabban fog bekövetkezni!

HASZNÁLAT

A stimuláló a kisebb méreteinek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a használata valóban nagyon egyszerű. Helyes felhelyezés esetén szinte alig lehet hallani. Az elején segítsen magán az ujjaival, hagyja, hogy a csikló előbújjon, és helyezze rá a szívófejet. Ha úgy találja, hogy a stimuláció nem eléggé kielégítő, ami előfordulhat, különösen az elején, még mielőtt megismerkedne a használatával, nyomja a fejet még jobban a csiklóra, és keresse meg a megfelelő helyzetet.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7011
Szín: Piros
Hosszúság: 7,3 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 4 intenzitás szint
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Az elem a csomagolás része
Gyártó:
Bukta
2022.06.16.
Viki
2022.05.31.
Tovább tart az orgazmus 🤭🤫
Nincs ilyen
Schneider
2022.01.17.
Békei-varga
2022.01.11.
Kiss
2021.03.06.
Zsenákné
2021.03.06.
Mogyorósi
2020.12.17.
Lovászné
2020.10.12.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.