Satisfyer Pro 2 Generation 2 kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Pro 2 Generation 2 kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Lila Kék
Ár:
21 499
Ft
Jól jöhet Önnek:
Csiklóstimuláló gél nők számára a csikló felmelegítésére és az érzékenységének növelésére
Orgasmic Touch csiklóstimuláló gél 50 ml 4 995 Ft
Melegítő hatású stimuláló gél nőknek - Pjur Myglide 30 ml
Pjur Myglide stimuláló és melegítő gél 30 ml 3 795 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük hétfőn.

PLUSZOK:
  • Új generáció, jelentősen erősebb motorral
  • Nagyon csendes működés
  • Csikló érintésmentes stimulálása
  • Nagyobb méret - tökéletesen a kézbe simul
  • 11 fokozatú intenzitás
  • Tölthető - nincs szükség elemekre
  • Akár 120 perces folyamatos üzemidő
  • 100%-ban vízhatlan
  • Szilikon anyagú szívófej
Termékleírás
Eredeti Satisfyer termék most még jobb, Next Generation változatban - az érintésmentes Satisfyer Pro 2 Next Generation csiklóizgató mágneses USB-kábel segítségével tölthető. A Satisfyer 2 Next Generation akár 90%-kal csendesebb működéssel rendelkezik, bekapcsolása után szinte alig hallani, az egyes pulzációk közti különbség jellegzetesen felismerhető, és még erőteljesebb, mint valaha!

Élvezze a hihetetlen gyönyört a csikló mechanikus izgatása nélkül. Csak helyezze be a csiklóját ennek a forradalmi stimulálónak a nyílásába, és kapcsolja be. 11 különböző lüktető szívástípussal fogja önt "elnyelni". Az élvezet, amelyet ezidáig csak a partnere volt képes önnek okozni, most már teljesen az ön kezében van!

HASZNÁLATA

Ez az ergonomikus kialakítású Satisfyer csiklóizgató tökéletesen illeszkedik a kézbe, és használata nagyon egyszerű. Ha megfelelően van felhelyezve, szinte alig hallani. Az elején segítsen magán az ujjaival, és hagyja, hogy előbukkanjon a csiklója, majd tegye rá a szívófejet. Ha úgy érzi, hogy a stimulálás nem elegendő, ami megtörténhet, különösen az elején, még mielőtt megismerkedne a használatával, nyomja a fejet jobban a csiklóra, és keresse meg a megfelelő helyet.

Nagy előnye, hogy 100%-ban vízhatlan. Ez azt jelenti, hogy ha éppen úgy tartja kedve, ezt a kedves kis segédeszközt nyugodtan magával viheti akár a fürdőkádba is. Nem okoz neki gondot a teljes víz alá merítés sem.

A szívófej 100% orvosi szilikonból készül, a stimuláló teste pedig ABS műanyagból.

VEZÉRLÉSE

A Satisfyer Pro 2 Next Generation újfajta vezérléssel rendelkezik. Legújabban egy különálló gombbal lehet ki/bekapcsolni, és az egyes intenzitásokat a különálló "+" és "- "gombokkal lehet fokozni vagy csökkenteni. Ráadásul, ha a Satisfyer 2 Next Generationt azonnal ki szeretné kapcsolni, már nem kell átkapcsolgatnia az egyes intenzitásokat, elegendő csak pár másodpercig lenyomva tartani az On/Off gombot, és a Satisfyer magától kikapcsol.

Ezt a mágikus szexuális segédeszközt mágneses USB-kábel segítségével lehet tölteni. A töltési idő kb. 2 órát vesz igénybe. Teljes feltöltés után a stimuláló készen áll arra, hogy 30 percen keresztül intenzív élvezetet nyújtson.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (5)
Csaba
2022.04.01.
Kriszti
2021.10.21.
Hűha! Ha azt hitted, hogy ismered az orgazmust, a Satisfyer egy teljesen új szintet mutat neked.
Eli
2021.09.28.
Nikol
2021.03.29.
A legjobb dolog! ❤️
Anna
2020.06.12.
Nagyszerű és függőséget okoz 😊
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7952
Hosszúság: 16,0 cm
Átmérő: 4,0 cm
Felület: Változatos
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 11 mód
Zaj: 42 - 66 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...